Sade şık şeffaf Arch distro önerisi

ByteZer0

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Core i5 7100 3.00Ghz 4x
DDR4 8gb Ram SODİMM
250GB m2 Samsung SSD
İntel MESA 4GB Ekran Kartı
Meslek
Öğrenci
Merhaba ben şu an cachy OS kullanıyorum, memnun değilim distro değiştirmek istiyorum fakat istediğimi bulmakta zorlanıyorum. Acaba şu kriterlere göre bildiğiniz bir distro var mı? Kriterler: Şeffaf şık tasarım, kullanıcı dostu kullanım, stabil.
Teşekkürler.

EndevourOS + Gnome öneririm. Çok şık, minimal, kullanımı basit ve modern bir işletim sistemi elde ederseniz.

EndevourOS Arch tabanlıdır. İşletim sistemi düzeyinde bilgilerinizi sunucuda tutmaz ya da üçüncü parti şirketlere yönlendirmez.

EndeavourOS + GNOME öneririm. Çok şık, minimal ve modern bir işletim sistemi elde ederseniz.

EndeavourOS Arch tabanlıdır. İşletim sistemi düzeyinde bilgilerinizi sunucuda tutmaz ya da üçüncü parti şirketlere yönlendirmez.

Ona baktım fakat sevemdim hocam.

Merhaba ben şu an cachy OS kullanıyorum, memnun değilim distro değiştirmek istiyorum fakat istediğimi bulmakta zorlanıyorum. Acaba şu kriterlere göre bildiğiniz bir distro var mı? Kriterler: Şeffaf şık tasarım, kullanıcı dostu kullanım, stabil.
Teşekkürler.

Hocam kendiniz CachyOS'u bu hale getirebilirsiniz ki? Default haliyle isteğinizi sunan bir dağıtım aramak yerine mevcut dağıtımı isteğinize yoğurmanız daha iyi olur.

Hocam kendiniz CachyOS'u bu hale getirebilirsiniz ki? Default haliyle isteğinizi sunan bir dağıtım aramak yerine mevcut dağıtımı isteğinize yoğurmanız daha iyi olur.

Cachy OS in tasarmından şikayetçi değilim belirli hatalar yaşıyorum fakat ne yapacağım yapayım çözülmüyordu bende Fedora geçtim şu an fedoradayım burada bşle tema yüklerken hata alıyorum. Windows'tan Linux'a geçtiğime pişman oldum açıkçası.

Cachy OS in tasarmından şikayetçi değilim belirli hatalar yaşıyorum fakat ne yapacağım yapayım çözülmüyordu bende Fedora geçtim şu an fedoradayım burada bşle tema yüklerken hata alıyorum. Windows'tan Linux'a geçtiğime pişman oldum açıkçası.

Tema yüklerken neyin hatasını alıyorsunuz?

Yaşadığınız sorunları her zaman kendi başınıza çözmeye çalışmak yerine burada konu açmanız daha iyi olur. Sizin gözünüzden kaçan bir detayı biz yakalayabiliriz.

Ayrıca newbie iseniz yapay zekadan uzak durun. Deneyimli bir kullanıcı bile bazen yapay zekanın halüsinasyon gördüğünü anlayamayabiliyor.

Bir şeyi bozacağım diye korkuyorum direkt şeffaf tasarım yapan tema biliyor musunuz? İletirseniz sevinirim.

Yaşadığınız sorunları her zaman kendi başınıza çözmeye çalışmak yerine burada konu açmanız daha iyi olur. Sizin gözünüzden kaçan bir detayı biz yakalayabiliriz.

Ayrıca newbie iseniz yapay zekadan uzak durun. Deneyimli bir kullanıcı bile bazen yapay zekanın halüsinasyon gördüğünü anlayamayabiliyor.

Fedora'da ve OpenSUSE de çok uzun bir hata alıyordum sunucu ile bağlantı kurulamadı diyordu şu an CachyOS dayim o sorun yok.

Yapay zekadan sadece yay ı kurmak için yardım aldım,
Sudo pacman -S yay
Komudunu girdim.

Son düzenleme:
Bir şeyi bozacağım diye korkuyorum direkt şeffaf tasarım yapan tema biliyor musunuz? İletirseniz sevinirim.

Customization rehberlerine bakabilirsiniz hocam. Adım adım anlatıyor neredeyse hepsi.

Yapay zekadan sadece yay ı kurmak için yardım aldım,
Sudo pacman -s yay
Komudunu girdim.

Hocam bunun için falan bir sürü güzel rehber var. Hepsi gene adım adım anlatıyor. Onlara bakın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı