Sadece 1 renkte yanmayan piksel sorun çıkarır mı?

394919

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar İtopya'dan aldım G24F-2 zaten yollasan almazlar 3-4 pixel olmadan falan yazan arkadaşlar olmuş. Benim için de sorun değil açıkçası uğraşmak istemiyorum sorun olur mu sizce? Sadece mavide oluşuyor.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2023-05-01 at 04.19.16.jpeg
    321,9 KB · Görüntüleme: 46
Ben olsam kabul etmem. Gerekirse tüketici hakem heyetine gider yine de paramı geri alırım. Daha önce 2 defa gittim ve paramı geri aldım.Kusurlu bir ürün o çünkü.

8 senelik monitörümde 186 tane ölü piksel var. Çalışıyor tabii camdan aşağı attığım için panel öldü

Dert etmiyorsanız gerek yok ama ben olsam bir sorardım alıp değiştiriyorlarsada değiştirirdim.

Ben olsam kabul etmem. Gerekirse tüketici hakem heyetine gider yine de paramı geri alırım. Daha önce 2 defa gittim ve paramı geri aldım. Kusurlu bir ürün o çünkü.

Hocam ben aldığım fiyata şu an alamam monitör çok da memnunum monitorden açıkçası sorun yoksa iade etmek istemiyorum. Paramı iade etseler bile aynı fiyata bulamam monitör. 3-4 tamamen pixel ölmeden almıyorlarmış sanırım.

Dert etmiyorsanız gerek yok ama ben olsam bir sorardım alıp değiştiriyorlarsada değiştirirdim.
Hocam garantiye alıp tamir ediyorlar açıkçası ilk başta direkt değişim yapmıyorlar kafam ağrısın istemiyorum .

Ölü piksel olmadığı sürece sorun yok bence.

Hocam sadece mavi de ölüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…