YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.139 Makaleler 1 Çözümler 61 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2021 #1 4 tane Gmail'im var ancak 1'ini kullanmıyorum ve o hesabı silmek istiyorum. Sadece onu nasıl silebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Kasım 2021
4 tane Gmail'im var ancak 1'ini kullanmıyorum ve o hesabı silmek istiyorum. Sadece onu nasıl silebilirim?
Yusuf Serhan Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 441 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Kasım 2021 #2 Hesabı komple kapatmak mı yoksa sadece cihazınızdan mı kaldırmak istiyorsunuz ?
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.139 Makaleler 1 Çözümler 61 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2021 #3 Yusuf Serhan dedi: Hesabı komple kapatmak mı yoksa sadece cihazınızdan mı kaldırmak istiyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Komple kapatmak zaten sadece PC de açık oturum.
Yusuf Serhan dedi: Hesabı komple kapatmak mı yoksa sadece cihazınızdan mı kaldırmak istiyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Komple kapatmak zaten sadece PC de açık oturum.
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.945 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2021 #4 Bu linkten en aşağı kısma gel hesabı sil var. Eğer 1 ay içinde giriş yaparsan silme işlemi iptal oluyor tekrar girmemen gerek. Silmeden önce kayıtlı olduğun yerlerden gmaili'ni değiştir hesaplar boşa gitmesin.
Bu linkten en aşağı kısma gel hesabı sil var. Eğer 1 ay içinde giriş yaparsan silme işlemi iptal oluyor tekrar girmemen gerek. Silmeden önce kayıtlı olduğun yerlerden gmaili'ni değiştir hesaplar boşa gitmesin.