cruse Hectopat Katılım 28 Aralık 2019 Mesajlar 34 Çözümler 1 14 Mayıs 2022 #1 Monitörün çözünürlüğü daha yüksek iken şu an sadece 1024x768 ve 800x600 bulunmakta. Normalde daha fazlaydı fakat bilgisayarı yeniden başlattığımda bu sorunla karşılaştım. Tekrar yeniden başlattım, olmadı. Şu an 1024x768'de kaldı ekran çözünürlüğü. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mayıs 2022
Monitörün çözünürlüğü daha yüksek iken şu an sadece 1024x768 ve 800x600 bulunmakta. Normalde daha fazlaydı fakat bilgisayarı yeniden başlattığımda bu sorunla karşılaştım. Tekrar yeniden başlattım, olmadı. Şu an 1024x768'de kaldı ekran çözünürlüğü.
Çözüm cruse 14 Mayıs 2022 mike_wazowski_bruh dedi: Windows Update > isteğe bağlı > sürücü güncelleştirmeleri > hepsini kur. Durduk yere olması tuhaf açıkçası. Genişletmek için tıkla... Eski sürücüleri DDU ile silip en baştan yüklüyorum,bakıcam şimdi düzelirse dönüş yaparım. mike_wazowski_bruh dedi: Windows Update > isteğe bağlı > sürücü güncelleştirmeleri > hepsini kur. Durduk yere olması tuhaf açıkçası. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, DDU ile sürücüyü silip tekrar yükledim sorun çözüldü.
mike_wazowski_bruh dedi: Windows Update > isteğe bağlı > sürücü güncelleştirmeleri > hepsini kur. Durduk yere olması tuhaf açıkçası. Genişletmek için tıkla... Eski sürücüleri DDU ile silip en baştan yüklüyorum,bakıcam şimdi düzelirse dönüş yaparım. mike_wazowski_bruh dedi: Windows Update > isteğe bağlı > sürücü güncelleştirmeleri > hepsini kur. Durduk yere olması tuhaf açıkçası. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, DDU ile sürücüyü silip tekrar yükledim sorun çözüldü.
Mordo RS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.822 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2022 #2 Ekran kartı sürücünu tekrar yüklemeyi deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
mike_wazowski_bruh Centipat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.753 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2022 #3 Windows Update > isteğe bağlı > sürücü güncelleştirmeleri > hepsini kur. Durduk yere olması tuhaf açıkçası. Artı 0 Eksi
Windows Update > isteğe bağlı > sürücü güncelleştirmeleri > hepsini kur. Durduk yere olması tuhaf açıkçası.
KS KS cruse Hectopat Katılım 28 Aralık 2019 Mesajlar 34 Çözümler 1 14 Mayıs 2022 #4 mike_wazowski_bruh dedi: Windows Update > isteğe bağlı > sürücü güncelleştirmeleri > hepsini kur. Durduk yere olması tuhaf açıkçası. Genişletmek için tıkla... Eski sürücüleri DDU ile silip en baştan yüklüyorum,bakıcam şimdi düzelirse dönüş yaparım. mike_wazowski_bruh dedi: Windows Update > isteğe bağlı > sürücü güncelleştirmeleri > hepsini kur. Durduk yere olması tuhaf açıkçası. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, DDU ile sürücüyü silip tekrar yükledim sorun çözüldü. Son düzenleme: 14 Mayıs 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
mike_wazowski_bruh dedi: Windows Update > isteğe bağlı > sürücü güncelleştirmeleri > hepsini kur. Durduk yere olması tuhaf açıkçası. Genişletmek için tıkla... Eski sürücüleri DDU ile silip en baştan yüklüyorum,bakıcam şimdi düzelirse dönüş yaparım. mike_wazowski_bruh dedi: Windows Update > isteğe bağlı > sürücü güncelleştirmeleri > hepsini kur. Durduk yere olması tuhaf açıkçası. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, DDU ile sürücüyü silip tekrar yükledim sorun çözüldü.