bvtushka Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 1.130 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Republic of Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2022 #11 Linux Kaymak dedi: Bence daha dikkatli çalışın ama güzel yine de. Genişletmek için tıkla... 90 almisim, ve hastaydim dönem başından beri corona vs. oldum gercekten zor geçirdim :/
Linux Kaymak dedi: Bence daha dikkatli çalışın ama güzel yine de. Genişletmek için tıkla... 90 almisim, ve hastaydim dönem başından beri corona vs. oldum gercekten zor geçirdim :/
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.557 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 30 Mart 2022 #12 bvtushka dedi: 90 almisim, ve hastaydim dönem başından beri corona vs. oldum gercekten zor geçirdim :/ Genişletmek için tıkla... O zaman gayet iyi.
bvtushka dedi: 90 almisim, ve hastaydim dönem başından beri corona vs. oldum gercekten zor geçirdim :/ Genişletmek için tıkla... O zaman gayet iyi.
patrikk Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 281 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pano Montörlüğü - Otomasyon 30 Mart 2022 #13 Büyük başarı.
N Nieagerams Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 5.689 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2022 #14 Böyle yapmaktansa düzenli çalışıp az çalışmak daha iyidir hocam. Yine de neticeye ulaştıysanız ne mutlu size.
Böyle yapmaktansa düzenli çalışıp az çalışmak daha iyidir hocam. Yine de neticeye ulaştıysanız ne mutlu size.
bvtushka Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 1.130 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Republic of Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2022 #15 Nieagerams dedi: Böyle yapmaktansa düzenli çalışıp az çalışmak daha iyidir hocam. Yine de neticeye ulaştıysanız ne mutlu size. Genişletmek için tıkla... Normalde düzenli çalışırım fakat bu dönemi çok kötü geçiriyorum corona oldum dönem başınca ve şu andada çok kötüyüm en fazla bu kadar çalışabildim 90 alabilidim :/
Nieagerams dedi: Böyle yapmaktansa düzenli çalışıp az çalışmak daha iyidir hocam. Yine de neticeye ulaştıysanız ne mutlu size. Genişletmek için tıkla... Normalde düzenli çalışırım fakat bu dönemi çok kötü geçiriyorum corona oldum dönem başınca ve şu andada çok kötüyüm en fazla bu kadar çalışabildim 90 alabilidim :/