Sadece 3-5 tuşu olan yardımcı klavye var mı?

Taygun007

Hectopat
Katılım
24 Kasım 2018
Mesajlar
45
Merhaba,
Resimde sembolik olarak gösterdiğim gibi, sol elimin altına; sol ve sağ fare tuşu, CTRL tuşu, Shift ve alt tuşları gibi tuşları aynı anda atayabileceğim 5-6 tuşlu bu ebatlarda bir cihaz piyasada mevcut mudur? Böyle bir şeye gerçekten çok ihtiyacım var: ( Google da ne şekilde aratacağımı bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Yrd. Keyboard.png
 
Aradığınız şey bu olabilir mi hocam?


Keypad diye geçiyor sanırım. Tuşlara istediğiniz başka bir tuşu atayabiliyorsunuz.
 
Mouse tuşları atanabilir mi bilmiyorum. Ama ürünün yazılımı falan varsa muhtemelen atanır. İlk linkteki üründe yanında gelen USB bellek içerisine yazılım yüklü olarak geliyor herhalde. Pek bir bilgim yok yine de, araştırmanızda fayda var hocam.
Çok teşekkür ederim ben iyice bir araştırayım.
 
Çok kullanılışlı gözüküyor! Sanki o sağ alt taraftakı büyük tuşlara, mouse un sağ ve sol tuşu atanabilir gibi duruyor.
Para konusunda sıkıntı çekmezseniz alabilirsin ancak araştırmanızı yapın, tam proglanabilir mi yoksa nasıl.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Para konusunda sıkıntı çekmezseniz alabilirsin ancak araştırmanızı yapın, tam proglanabilir mi yoksa nasıl.
Tam programlanabilir nasıl oluyor bu üründen hiç anlamıyorum fakat aklımdakini şöyle tarif edeyim: CTRL, ALT, SHIFT ile Mouse un Sol,Sağ tuşlarını atayabileceğim bu üründen arıyorum.
Evet sanırsam bu tavsiye ettiğiniz üründe aradığım özellik mevcut.
Fare eylemleri dediğine göre Fare sol ve sağ tuşları olmalı herhalde.
dddd.png

Trust GXT 888 Assa modelini sipariş verdim. Sipariş öncesi ürün klavuzunu inceledim. Mouse tuşları da atanabiliyormuş (en azından ben öyle anladım). Ürün elime geçince sonucu merak edecek arkadaşlar için buraya yazarım.

Önerileriniz için hepinize çok teşekkür ederim.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı