Herkese iyi forumlar arkadaşlar. Geçen gün MSI Mag Forge 100R kasa siparişi verdim. Kasa geldi lakin kasada bulunan fanların çalışıp çalışmadığını kontrol edemedim. Kasada fan kontrolcü var, PSU'da var. Diyelim ki bir anakart aldım, bu anakarta fan kontrolcü bağlantısını ve kasada bulunan start tuşunu bağladım. Gücü verdim, fanlar çalışır mı? Çalışmaz mı? Çok ikilemde kaldım. Böyle yapmamın sebebi sırada anakart alacak olmam. Şimdiden teşekkür ederim, hayırlı cumalar.
Çalışmalı diyebilirim ama bu biraz modelden modele değişen bir şey. Eski anakartım mesela standby modunda USB portlarına güç veriyordu yenisi vermiyor.
Çalışmalı diyebilirim ama bu biraz modelden modele değişen bir şey. Eski anakartım mesela standby modunda USB portlarına güç veriyordu yenisi vermiyor.
O zaman standby modu diye birşey varsa genel olarak anakarta güç geldiğinde fanlara güç gelir diye düşünüyorum. Tabi hala muallak, bu isle uğraşmış birisi yazsa keşke