Sadece anakartı PSU'ya bağlayıp çalıştırmak

Zaten yoksa açılır demedim? Nerede dedim bana gösterin lütfen sayın ustam.
Deneyemez işte. Açmadan nasıl deneyecek adam sağlam olup olmadığını?

Hocalarım demek istediği bu haliyle pirize taksam herhangi bir tepki veya zarar olurmu? Zaten çalışmayacaktır

Size dokunan bir şey dediysem kusuruma bakmayın.
Gerekli donanımlar olduğu sürece açabilir ancak. Aksini belirten bir şey yoktu ama siz yine de sakin olun. Sevgilerle.
Estağfurullah. Tepkim sizin şahsınıza özel değil. Yazdığınız mesajda gerekli donanımlar olmadan test edilebilir iması çıkıyor. Amacım tartışmak değil yanlış bilgilendirmeyi önlemek.

Estağfurullah. Tepkim sizin şahsınıza özel değil. Yazdığınız mesajda gerekli donanımlar olmadan test edilebilir iması çıkıyor. Amacım tartışmak değil yanlış bilgilendirmeyi önlemek.
Bunu konu sahibi de biliyor. Buradaki herkes şuan bu durumun farkında ve ortada yanlış bilgilendirme yok.

Hocalarım demek istediği bu haliyle pirize taksam herhangi bir tepki veya zarar olurmu? Eki Görüntüle 1056071Zaten çalışmayacaktır
En fazla 24 pin bağlantısını yapınca güç aldığına dair power led'in yandığını görebilirsin. Sağlam olup olmadığını bileşenleri takmadan test edemezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…