Sadece aranmak ve WhatsApp kullanmak için telefon numarası nasıl alınır?

untilhence34

Decapat
Yeni bir numara alacağım fakat paket ve kontör kullanmak istemiyorum. Sadece o numaradan aranmak ve WhatsApp'ta kullanmak istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mümkün, sadece aylık devlete ödenen vergi var o mecburi ödemedir. Onu ödeyin her ay yeterli.

Yeni bir numara alacağım fakat paket ve kontör kullanmak istemiyorum. Sadece o numaradan aranmak ve WhatsApp'ta kullanmak istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü?

Mobil veri kullanırsanız aşım ücretleri geçerli olur, WhatsApp'ı Wi-Fi'den kullanırsınız, olur.

Sadece wifi ile kullanım yapacaksan yurt dışı hatlardan satın al aktivasyon yap çöpe at gittiği yere kadar kullan. Yurt içi hatlara aylık 5tl gibi bir miktar yükleyemezsin 6 ayda bir minimum 200tl yükleyebilirsin. Aylık vergisini de oradan ödetebilirsin ancak hücresel veri açarsan kb/tl hesabıyla tüm bakiyen saniyeler içerisinde yok olur

Kapanmaması için minimum yükleme tutarı kadar para yükler, ardından kalan parayı ya mobil ödemede kullanır ya da paket alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…