cirkinordekyavrusu
Centipat
TYT fen çalışmadan AYT fen çalışsam TYT'yi de yapabilir miyim?
Yapamazsın.
Yapamazsın çünkü bazı derslerde tyt-ayt alakasız konulara ayrılıyor. Tyt kimya veya fizik bilmeden ayt yapılmaz mesela. Belki ezberle ayt biyoloji yapılır fakat direkt hepsine çalışılması gerekiyor.
evet.Peki sadece tyt çalışmadan ayt çalışırsa ayt yapılabilir mi?
20 tane soru için bir sürü konu çalışmak istemiyorum.
Dostum ne 2 ayı benim sınava girmeme 2 yıl var açık lisede olduğumdan konuları şimdiden bitirmeye çalışıyorum sadece bir de yardım etmek yerine yargılamak için yazıyorsan konuya hiç yazma daha iyi.Sen bu kafayla her şeyi yaparsın kardeşim. 2 ay kala TYT diyorsan hala, boşver zaten onu.
Sınava girmene 2 yıl var ve TYT çalışmaya üşeniyorsun. Bu daha kötü bir şey emin ol.Dostum ne 2 ayı benim sınava girmeme 2 yıl var açık lisede olduğumdan konuları şimdiden bitirmeye çalışıyorum sadece bir de yardım etmek yerine yargılamak için yazıyorsan konuya hiç yazma daha iyi.
TYT ile AYT ne kadar bağlantılı onu öğrenmek için açtığım bir konuydu sadece ne var bunda. AYT matematiği de tyt olmadan bitirdim eksikliğni hissetmedim.Sınava girmene 2 yıl var ve TYT çalışmaya üşeniyorsun. Bu daha kötü bir şey emin ol.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.