Sadece BeamNG.drive'da düşük FPS almak

Valtorix

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: İntel arc a750 - CPU: İntel i3 12100f - RAM: 2x 8gb Kingston Fury DDR4
Sistemimde Intel Arc A750 ve Intel i3 12100F kullanıyorum. Oynadığım diğer oyunları (ETS 2, CS2, Valorant, PUBG PC, Battlefield 1 vb.) Ultra grafiklerde en az 60 FPS değerlerinde açarken BeamNG.drive'da Ultra grafiklerde de en düşük grafiklerde de 20-40 arası bir FPS değeri alıyorum. Bu durumun neden ve nasıl olduğuna dair en ufak bir fikrim yok.

Sistemimde Intel Arc A750 ve Intel i3 12100F kullanıyorum. Oynadığım diğer oyunları (ETS 2, CS2, Valorant, PUBG PC, Battlefield 1 vb.) Ultra grafiklerde en az 60 FPS değerlerinde açarken BeamNG.drive'da Ultra grafiklerde de en düşük grafiklerde de 20-40 arası bir FPS değeri alıyorum. Bu durumun neden ve nasıl olduğuna dair en ufak bir fikrim yok.
Eğer Battlefield veya PUBG gibi yüksek grafikli oyunlarda 60 FPS alıyorsanız bu BeamNG oyununda çok normaldir. BeamNG oynamak istiyorsan iyi bir sisteme ihtiyacın var.

Eğer Battlefield veya PUBG gibi yüksek grafikli oyunlarda 60 FPS alıyorsanız bu BeamNG oyununda çok normaldir. BeamNG oynamak istiyorsan iyi bir sisteme ihtiyacın var.

V-Sync kullanıyorum kapalı daha yüksek bir değer alacağımı düşünüyorum.

Şu an denedim PUBG de ultrada AVG. 130FPS.

Son düzenleme:
Kart hakkında pek bilgim yok ancak internette DX11 oyunlarda çok kötü çalıştığı yazıyor. Başlatıcı açıldığı zaman Vulkan ile başlatmayı deneyin. Yüksek ihtimal daha yüksek FPS alırsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı