Sadece bilgisayar Wi-Fi'a bağlanınca internete bağlanmıyor

Daha fazla  
Bugün internet gidip gelmeye başladı. İnternete kablosuz olarak bağlanıyorum. Telefonda aynı ağı kullanıyorum, internet var, her şey gayet normal ama bilgisayara gelince ağa bağlı gösteriyor fakat internete girmiyor. Telefondan kendi internetimi açıp denedim, onda da sıkıntı yok. Sadece bu ağda sıkıntı var. Onu nasıl düzeltiriz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütün telefonlardaki kablosuz özelliğini kapatın (sadece bilgisayar açık kalsın) modemi yeniden başlatın ve sadece bilgisayara bağlayın internet'i düzeldi mi düzeldiyse.⏬
Wi-Fi (2. yöntem)
Bağlı olunan Wi-Fi hakkında sayfası (Xiaomi'de böyle oluyor diğer androidlerde'de buna benzer bir sayfa olacak.)"görsel 1"
İp ayarları = DHCP değil statik seçin.
Başka IP verin örneğin = 192.168.1.80 ama bunu yapmadan önce modem arayüzünden bağlı olan cihazların local IP'si lazım aynı local IP üzerinden 2 cihaz ınternet'e erişmeye çalıştığında bu sorun olur.
"Görsel 2'de eklediğim gibi farklı değil aynı local IP adresi almış sizde.(bu arada her modem göstermiyor çakışma ekranı'nı Redline uydu ile Bilgisayar çakışdığı zaman Tenda modem 2 cihazı aynı anda göstermemişti)"
Not: Local IP ISS'nin verdiği IP değildir. Lütfen ISS'nin verdiği IP adresinizi SS atmayınız.

Dosya Ekleri

• IMG_20240113_091403.jpg
    IMG_20240113_091403.jpg
    51,3 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_20240113_092246.jpg
    IMG_20240113_092246.jpg
    31,4 KB · Görüntüleme: 26

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı