H hascanak1 Femtopat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 20 30 Ağustos 2021 #1 Merhaba, yeni aldığım laptopta birkaç dakikada bir internet gidip geliyor. Sadece laptopta oluyor bu, yani internet kaynaklı değil. Ne yapmalıyım? Mesela şu anda oyun indiriyorum, indirme hızında falan bir sorun yok ancak bir anda gidiyor ve tekrar bağlandığımda geliyor.
Merhaba, yeni aldığım laptopta birkaç dakikada bir internet gidip geliyor. Sadece laptopta oluyor bu, yani internet kaynaklı değil. Ne yapmalıyım? Mesela şu anda oyun indiriyorum, indirme hızında falan bir sorun yok ancak bir anda gidiyor ve tekrar bağlandığımda geliyor.
KS KS H hascanak1 Femtopat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 20 31 Ağustos 2021 #11 Tekrar gittiği zaman sorun gidere tıkladım ve sonunda şunu dedi. Laptopta sorun mu var? Artı 0 Eksi
I intel7 Kilopat Katılım 19 Haziran 2015 Mesajlar 48 31 Ağustos 2021 #12 İnterneti kablolu kulanıyorsanız farklı bir ethernet kablosu denemenizde fayda var. Artı 0 Eksi
KS KS H hascanak1 Femtopat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 20 3 Eylül 2021 #13 intel7 dedi: İnterneti kablolu kulanıyorsanız farklı bir ethernet kablosu denemenizde fayda var. Genişletmek için tıkla... Yok hocam kablosuz kullanıyorum. Artı 0 Eksi
intel7 dedi: İnterneti kablolu kulanıyorsanız farklı bir ethernet kablosu denemenizde fayda var. Genişletmek için tıkla... Yok hocam kablosuz kullanıyorum.