Çözüldü Sadece bilgisayarda internet yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

huzeyfe yalçın

Femtopat
Daha fazla  
Su aralar bilgisayarımda internetin yavaş olduğunu giriyordum, bu sabah kalkınca direky internet gözüküyor bağlı olarak ama sitelere YouTube falan girmiyor, aygıt yöneticisinde internet, lan hepsi gozukuyor hatta daha yeni anakartin lan driverini indirdim kurdum ama olmuyor, interneti kablo ile çekiyorum laptopta var ama benim bilgisayarda yok, WARP 1.1.1.1'den olmuştur dedim onda da sorun yok.

SSL_ERROR_RX_MALFORMED_SERVER_HELLO yazıyor bir siteye girmeye çalışınca, anakart B550M Pro VDH, bu sorunu baska bir abonelige geçersem duzelir mi bir de?

Çözüm
Hımm sanki mesele girmemesi değil, ne ile giremediğin muhtemelen.

Win+r'ye bas, açılan yere CMD yaz, ping www.google.com yaz, loss = 0 veya %25 ise internet bağlısın, kullandığın programda/tarayıcıda problem var.

Tarayıcını yeniden yükle silip ya da restart et.

Firefox ise, Firefox'u aç, seçiliyken herhangi bir Tab:

1. CTRL+Shift+j (tarayıcı konsolunu açın) sonra CTRL+alt+r
  2. CTRL+Shift+j, > işaretine aşağıdakileri kopyalayıp yapıştırın, ardından Enter'a basın: Let cancelquit = CC["@mozilla.org/supports-PRBool;1"].createınstance(ci. Nsısupportsprbool); services. OBS. Notifyobservers(cancelquit, "quit-application-requested", "restart"); services. Startup. Quit(services. Startup. Eattemptquit | services. Startup. Erestart);

Ayni internet kablosu ile laptopa bağladım dediklerini yapınca bunlar yazıyor.

Win+r'ye bas, açılan yere CMD yaz, ping www.google.com yaz, loss = 0 veya %25 ise internet bağlısın, kullandığın programda/tarayıcıda problem var.

2. CTRL+Shift+j, > işaretine aşağıdakileri kopyalayıp yapıştırın, ardından Enter'a basın: Let cancelquit = CC["@mozilla.org/supports-PRBool;1"].createınstance(ci. Nsısupportsprbool); services. OBS. Notifyobservers(cancelquit, "quit-application-requested", "restart"); services. Startup. Quit(services. Startup. Eattemptquit | services. Startup. Erestart);

Bir de Edge de denedim ayni sorun.

Bilgisayara internet gelmiyor gibi. Laptopa internet verdiğine emin olduğun Ethernet kablosunu bilgisayarına takmayı dener misin?

Denedim onu da ayni kablo ama onda var iken benim bilgisayarında yok anakartin lan dosyasında kurmuştum zaten.

@Mert Can Urcan bir de şunu da diyen Discord Steam hepsinde internet yok diyor sadece sitede degil.

Arkadaşlar sorunu çözdüm. DNS olarak 1.1.1.1'i kullanıyordum DNS. İ degistirip goodbye yaptım ama çalışmadı sildim remove ettim duzeldi.
Su aralar bilgisayarımda internetin yavaş olduğunu giriyordum, bu sabah kalkınca direky internet gözüküyor bağlı olarak ama sitelere YouTube falan girmiyor, aygıt yöneticisinde internet, lan hepsi gozukuyor hatta daha yeni anakartin lan driverini indirdim kurdum ama olmuyor, interneti kablo ile çekiyorum laptopta var ama benim bilgisayarda yok, WARP 1.1.1.1'den olmuştur dedim onda da sorun yok.

SSL_ERROR_RX_MALFORMED_SERVER_HELLO yazıyor bir siteye girmeye çalışınca, anakart B550M Pro VDH, bu sorunu baska bir abonelige geçersem duzelir mi bir de?

Win+R'ye bas, açılan yere CMD yaz, ping www.google.com yaz, LOSS=0 veya %25 ise internet bağlısın, kullandığın programda/tarayıcıda problem var.

Firefox ise, Firefox'u aç, seçiliyken herhangi bir tab:

1. Ctrl+Shift+J (Tarayıcı Konsolunu açın) sonra Ctrl+Alt+R
  2. Ctrl+Shift+J, > işaretine aşağıdakileri kopyalayıp yapıştırın, ardından Enter'a basın: let cancelQuit = Cc["@mozilla.org/supports-PRBool;1"].createInstance(Ci.nsISupportsPRBool); Services.obs.notifyObservers(cancelQuit, "quit-application-requested", "restart"); Services.startup.quit(Services.startup.eAttemptQuit | Services.startup.eRestart);

Ayni internet kablosu ile laptopa bağladım dediklerini yapınca bunlar yazıyor.

Bir de Edge de denedim ayni sorun.

Bilgisayara internet gelmiyor gibi. Laptopa internet verdiğine emin olduğun Ethernet kablosunu bilgisayarına takmayı dener misin?

Denedim onu da ayni kablo ama onda var iken benim bilgisayarında yok anakartin lan dosyasında kurmuştum zaten.

@Mert Can Urcan bir de şunu da diyen Discord Steam hepsinde internet yok diyor sadece sitede degil.

Arkadaşlar sorunu çözdüm. DNS olarak 1.1.1.1'i kullanıyordum DNS. İ degistirip goodbye yaptım ama çalışmadı sildim remove ettim duzeldi.

Dosya Ekleri

• IMG_20260110_134819.jpg
    IMG_20260110_134819.jpg
    81,8 KB · Görüntüleme: 5
  • IMG_20260110_134754.jpg
    IMG_20260110_134754.jpg
    328,6 KB · Görüntüleme: 6
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı