Çözüldü Sadece Brave'de ''internet yok'' sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ShenkaMan

Decapat
Öncelikle internetimin olduğunu hatırlatmak istiyorum. Brave harici herhangi bir tarayıcıdan rahatlıkla girebiliyorum. Bu olayın nasıl gerçekleştiğini özetlemek istiyorum.

Öncelikle güvenilir olmayan bir yerden bir dosya indirdim. Dosyaya tıkladıktan sonra bütün dosyalardan "Yönetici izni sağlamalısınız." hatası aldım ama başta boşuna strese girmişim. Virüs sandığımdan tehlikeli çıkmadı. Bilgisayarı güvenli modda başlatıp Kaspersky ile tarama yaptım ama bir şey çıkmadı. Muhtemelen kendisi virüsü çoktan temizlemiş. Güvenli moddan çıktıktan sonra saçma sapan bir şey oldu. Avast bir şey algıladı ve engelledi. (Bu arada ben birden fazla antivirüs kullanıyorum. Avast'ı da çok sevmezdim zaten ama bu durumdan sonra Avast'ı silmeye karar verdim.) Ondan sonra Brave'de Google ve YouTube dışında hiçbir sayfaya bağlanamamaya başladım.

Bu tehditlerin konumuna baktığım zaman nedense Google Chrome ve Microsoft Edge'nin dosyalarında algıladığını fark ettim. Şu an bu algılanan tehditleri geri yüklemeye çalışınca hata verecektir. Bu durumdan sonra CMD'den birkaç kod girip bilgisayarı yeniden başlattım, işe yaramadı. Brave'in ayarlarını sıfırlayım dedim, yine işe yaramadı. Brave'i tamamen silip yükleyim dedim, sıfırlanmamış hâlde yükledi ve yine işe yaramadı. Bu sorunu bir türlü çözemedim. Çözmemde yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim.

Çözüm
Cleaner ile kayıt girdiklerini kontrol edip revo ile brave tarayıcısını sil, ardından Temp dosyalarını da temizle. Üstüne temiz brave kurulumu yapmayı dene, program ekle kaldırdan silme.
Cleaner ile kayıt girdiklerini kontrol edip revo ile brave tarayıcısını sil, ardından Temp dosyalarını da temizle. Üstüne temiz brave kurulumu yapmayı dene, program ekle kaldırdan silme.

Çözüm
iObit Uninstaller kullanıyordum. Brave'i makul modda yine tamamen kaldıramadım ama bu sefer sorun çözüldü. Şu an Brave ile herhangi bir sayfaya erişebilirim. Birisi Brave'i tamamen kaldırmak istese muhtemelen sorun yaşayacaktır. Başta geliştirilmiş modda denemek istedim ama sabredemeyip iptal ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…