Sadece C diskine nasıl format atılır?

berat_01

Decapat
Daha fazla  
Windows'u silmeden nasıl format atabilirim C diskine bir yolu var mı?

Windows'u silmek istememe sebebim format attıktan sonra Windows yüklemek istemememden dolayı.

Bir mantık hatası var. Formatlama dediğimiz olay Windows'u yeniden kurmaktır zaten. USB ile Windows yeniden kurma olayı Rufus ile yapılır. Sanırım sizin bahsettiğiniz C diskini sıfırlama.

Windows ayarlara girin. Daha sonra fotoğraftaki adımları takip edin.

Format işleminden pek fazla anlamıyorum format attıktan sonra bir usb ile tekrar kurmam gerekecek mi ?
Evet. Diski biçimlendirince her türlü gidecek Windows, tekrar kurmanız gerekiyor.

Windows ayarlara girin. Daha sonra fotoğraftaki adımları takip edin.

Eki Görüntüle 1576587
Bu yöntem temiz kurulum gibi olmuyor, diski biçimlendirmeden sistemi sıfırlıyor. Ama kullanmaktan zarar gelmez.

Evet. Diski biçimlendirince her türlü gidecek Windows, tekrar kurmanız gerekiyor.

Bu yöntem temiz kurulum gibi olmuyor, diski biçimlendirmeden sistemi sıfırlıyor. Ama kullanmaktan zarar gelmez.
Büyük ihtimal arkadaşın isteğini karşılar bu.

Merhaba, format konusunda sizlere bir şey danışmak istiyorum. Formatı resimde gösterilen gibi atmakla temiz kurulum arasında ne kadar fark var? Çünkü ben USB bellek ile Windows 10 yükledim ve sonra Microsoft'un kendi yükselticisiyle Windows 11'e geçtim. Şimdi de bilgisayar yavaşladı ve Windows 11'i USB'ye atmaya üşeniyorum açıkçası.

Temiz kurulum ile bilgisayarın her bir karışındaki sorunu çözersiniz ve tüm verileriniz silinir. Benim attığım foto ile yaparsanız sadece windows'un bir kısmını temizlersiniz. Üşengeçliğin bir anlamı yok bence çünkü iki türlü de sizi uğraştıracak bir sonuç var. Ayrıca Windows 11'e geçmenize de gerek yok anlık olarak çünkü 10 daha iyi bir performansa ve stabiliteye sahip. Tekrar 10 kurabilirsiniz temiz bir şekilde.

Çok teşekkür ederim Windows 10'a geçmek mantıklı gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…