NorinRadd Hectopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 2.776 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri lenova ideapad gaming 3 ryzen 5 7535hs rtx 2050 2x8 gb ram 4800 mhz ddr5 Cinsiyet Erkek Meslek organizatör 15 Şubat 2023 #1 D diskimde sadece oyunlar var ve onu formatlamak istemiyorum. CTRL + alt + del yapıp oradan Shift + yeniden başlata tıklayıp sorun gider menüsüne gidiyorum. Fakat orada galiba tüm diskleri sıfırlıyor. Bu işlemi nasıl yaparım?
D diskimde sadece oyunlar var ve onu formatlamak istemiyorum. CTRL + alt + del yapıp oradan Shift + yeniden başlata tıklayıp sorun gider menüsüne gidiyorum. Fakat orada galiba tüm diskleri sıfırlıyor. Bu işlemi nasıl yaparım?
retgit.exe Hectopat Katılım 25 Kasım 2021 Mesajlar 680 Daha fazla Sistem Özellikleri 1. 5600h 1650 24 gb ram win 10 home single language 2..Ryzen 5 5500 - MSI RX 570 Armor 4GB - 32GB DDR4 2667 MHz RAM - MSI B450M Pro-M2 V2- 500GB m2 SSD + 240GB SSD + 500GB HDD - PowerBoost 650W PSU - Windows 10 LTSC (21H2) 3.Intel Celeron 5205U 8gb ram win 10 home single language 4. PS3 Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #2 normal format atar gibi pcye format atarken d diskini silmeyin veya biçimlendirmeyin sadece c ye işlem uygulayın öyle olur diye tahmin ediyorum normal format derken flash bellekle sıfırdan win kurulumundan kasdettim
normal format atar gibi pcye format atarken d diskini silmeyin veya biçimlendirmeyin sadece c ye işlem uygulayın öyle olur diye tahmin ediyorum normal format derken flash bellekle sıfırdan win kurulumundan kasdettim
NorinRadd Hectopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 2.776 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri lenova ideapad gaming 3 ryzen 5 7535hs rtx 2050 2x8 gb ram 4800 mhz ddr5 Cinsiyet Erkek Meslek organizatör 15 Şubat 2023 #3 esrarlı2058 dedi: Normal format atar gibi PC'ye format atarken D diskini silmeyin veya biçimlendirmeyin sadece C ye işlem uygulayın öyle olur diye tahmin ediyorum. Normal format derken flash bellekle sıfırdan Win kurulumundan kasdettim. Genişletmek için tıkla... Dediğim tarzda olmaz mı? esrarlı2058 dedi: Normal format atar gibi PC'ye format atarken D diskini silmeyin veya biçimlendirmeyin sadece C ye işlem uygulayın öyle olur diye tahmin ediyorum. Normal format derken flash bellekle sıfırdan Win kurulumundan kasdettim. Genişletmek için tıkla... Bende flash bellek yok. Herhangi bir program var mı yapmam için? Son düzenleme: 15 Şubat 2023
esrarlı2058 dedi: Normal format atar gibi PC'ye format atarken D diskini silmeyin veya biçimlendirmeyin sadece C ye işlem uygulayın öyle olur diye tahmin ediyorum. Normal format derken flash bellekle sıfırdan Win kurulumundan kasdettim. Genişletmek için tıkla... Dediğim tarzda olmaz mı? esrarlı2058 dedi: Normal format atar gibi PC'ye format atarken D diskini silmeyin veya biçimlendirmeyin sadece C ye işlem uygulayın öyle olur diye tahmin ediyorum. Normal format derken flash bellekle sıfırdan Win kurulumundan kasdettim. Genişletmek için tıkla... Bende flash bellek yok. Herhangi bir program var mı yapmam için?