Sadece CS:GO için sistem toplama

Sevgili @BlueMagic tavsiyen için çok teşekkür ederim. Aklımda bulunduracağım fakat söylediğinin aksine yeni başlayacağım :)
Sevgili @Enes3170 sana da tavsiyen için çok teşekkür ederim. Sanırım fiyat performans olarak ve burada öğrendiklerimle en mantıklı sistem bu olarak gözüküyor. Bir süre daha bekleyip, başka bir sonuç çıkmazsa buna yöneleceğim.
Sevgili @Silinen üye yorumun için teşekkür ederim. Çok uzun yıllar CS 1.6'yı profesyonel olarak oynadım, şuan bir heves ile tekrar başlayıp eskisi kadar olmasa da kendimce oynamak istiyorum.
Sevgili @Silinen üye yorumun için teşekkür ederim. Ali Bey'e yazdığım gibi başka bir oyun oynama isteğim veya hevesim yok. Bir tek Football Manager var ki sistem çokta farketmiyor onun için sanırım :) ram konusundaki uyarına Enes Bey'de katılmış, ben de ona göre düzeltmemi yapıp notumu aldım.
Sevgili @Selim Eren ilginiz için çok teşekkür ederim. İnternet üzerinden sanırım daha mantıklı.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı