D doguFW Femtopat Katılım 31 Mart 2025 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #1 CS:GO'yu Steam'de betalar kısmından seçtiğimde CS2 ile CS:GO'yu birleştirip yaklaşık 72 GB'lik dosya indirmemi istiyor fakat ben sadece CS:GO'yu indirmek istiyorum. Çözümü ne olabilir?
CS:GO'yu Steam'de betalar kısmından seçtiğimde CS2 ile CS:GO'yu birleştirip yaklaşık 72 GB'lik dosya indirmemi istiyor fakat ben sadece CS:GO'yu indirmek istiyorum. Çözümü ne olabilir?
D DI4M0ND Femtopat Katılım 3 Mayıs 2025 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #2 7l kullanarak tüm CS skinleri yanı sıra, tüm topluluk sunucularına girebilirsin 7L Launcher şeklindedir. Artı 0 Eksi
7l kullanarak tüm CS skinleri yanı sıra, tüm topluluk sunucularına girebilirsin 7L Launcher şeklindedir.
KS KS D doguFW Femtopat Katılım 31 Mart 2025 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #3 DI4M0ND dedi: 7L kullanarak tüm CS skinleri yanı sıra, tüm topluluk sunucularına girebilirsin 7L Launcher şeklindedir. Genişletmek için tıkla... Hocam bazı yerlerde bu site virüslü güvenmeyin gibi söylentiler duymuştum o yüzden pek yanaşmadım. Artı 0 Eksi
DI4M0ND dedi: 7L kullanarak tüm CS skinleri yanı sıra, tüm topluluk sunucularına girebilirsin 7L Launcher şeklindedir. Genişletmek için tıkla... Hocam bazı yerlerde bu site virüslü güvenmeyin gibi söylentiler duymuştum o yüzden pek yanaşmadım.