Sadece CS:GO'da ping çıkıyor

Gus Fring

Kilopat
Normalde Frankfurt sunucusunda 60 civarında ping alıyordum ancak son zamanlarda 90'ın altına kesinlikle düşmüyor. By Ookla'dan Frankfurt'a test yapıyorum 60ms çıkıyor, tracert atıyorum yine 60 civarı, Valorant oynuyorum Frankfurt sunucusunda 55-60 arası alıyorum ama CS girdiğim zaman hem diğer Avrupa sunucuları hem de Frankfurt'ta ortalama 30ms kadar artış var. Rate ayarım her zaman olduğu gibi değiştirmedim. Çözümü nedir?

Normalde Frankfurt sunucusunda 60 civarında ping alıyordum ancak son zamanlarda 90'ın altına kesinlikle düşmüyor. By Ookla'dan Frankfurt'a test yapıyorum 60ms çıkıyor, tracert atıyorum yine 60 civarı, Valorant oynuyorum Frankfurt sunucusunda 55-60 arası alıyorum ama CS girdiğim zaman hem diğer Avrupa sunucuları hem de Frankfurt'ta ortalama 30ms kadar artış var. Rate ayarım her zaman olduğu gibi değiştirmedim. Çözümü nedir?
CS:GO sunucuları CS2'den dolayı arada bir ping giriyor.

Bu sabah CS:GO Germany FrankFurt'ta maç atınca arada bir pingim çıkıp düşüyordu.

CS:GO ayarlarından kabul edilebilir eşleştirme pingini düşürün(ben 60 yaptım). Sonra oyun içi sohbet arayüzüne girin.

Ayarlar>oyun içi>sunucu tarayıcısı Ping/Dakika>250
Değerini seçin.
Steam ağ oluşturma>her zaman.

Serverlerde sorun vardır muhtemelen. Bu arada garip bir şekilde bende de diğer oyunlarda ping var cs de yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı