Sadece CS için 15 bin TL RTX sistem önerisi

Ömerbeytr

Decapat
Daha fazla  
15 17k bazında güzel 3 5 sene götürecek sistem önerisi var mı? Sadece CS oynuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
O kadar para verecekseniz başka oyunlar da oynamalısınız bence. Yoksa RTX 3050 (NVIDIA'ya tapmıyorum örnek için 3050 yazdım) Ryzen 5600 alıp 400 500 FPS oynarsınız rahatça. O kadar para vermeye gerek yok.

O kadar para verecekseniz başka oyunlar da oynamalısınız bence. Yoksa RTX 3050 (NVIDIA'ya tapmıyorum örnek için 3050 yazdım) Ryzen 5600 alıp 400 500 FPS oynarsınız rahatça. O kadar para vermeye gerek yok.
valla ne biliyim kararsızım elımdekı kasayı 2019 beri kullanıyom sadece cs oynuyorum başka oyun benı sarmıyor

RX 580 CS için fazlasıyla yeter. Fakat sistemin kalanını çok iyi bir şekilde dizebilirsiniz o bütçeyle.
şuan ki kasamda o var zaten de artık degişilmesi gerektigini düşünüyorum sistemin drop felan gırıyo belki hiç macun felan degısmedım ama temızledım her ay temızlıyorum 3 k ya almıştım su sıstemı m2 felan var corsairin force 500 gblık ssd var normal 500 luk r5 2600 var ne bılıyım guncellenmesını gerektıgını dusundum

AMD ekran kartlarından şikayetçi misin yeni sisteminde AMD ekran kartı kullanılsa sorun olur mu?
ya şuan ki kartım 2019 da hazır sıstemlı almıstım asus rx 580 dual rtx denıyım dedım xfx diye bir marka var uzak durmaya calısıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…