B berkezngn Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 59 Çözümler 1 22 Haziran 2021 #1 Sistem kurulu olan C: Diskine format atmak istemiyorum C: Diskinde önemli dosyalarım var. Sadece "D" Diskine format atmak istiyorum, nasıl atabilirim?
Sistem kurulu olan C: Diskine format atmak istemiyorum C: Diskinde önemli dosyalarım var. Sadece "D" Diskine format atmak istiyorum, nasıl atabilirim?
boeingboy Decapat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 308 Yer Gökyüzü Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #2 Disk yönetiminden biçimlendir yapılabilir.
B berkezngn Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 59 Çözümler 1 22 Haziran 2021 #3 boeingboy dedi: Biçimlendir yapılabilir. Genişletmek için tıkla... Format atmış gibi iş görür mü peki?
boeingboy dedi: Biçimlendir yapılabilir. Genişletmek için tıkla... Format atmış gibi iş görür mü peki?
rexashi Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.873 Makaleler 5 Çözümler 20 Yer Niğde Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 3 4300GE Crucial Ballistix 8x2 3200MHz B450M S2H Corsair CV550 550W Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #4 D diskine format atamazsınız bildiğim kadarıyla, içindeki dosyaları silin direkt.
boeingboy Decapat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 308 Yer Gökyüzü Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #5 berkezngn dedi: Format atmış gibi iş görür mü peki? Genişletmek için tıkla... Formatta da biçimlendir yapıyoruz zaten, görür.
berkezngn dedi: Format atmış gibi iş görür mü peki? Genişletmek için tıkla... Formatta da biçimlendir yapıyoruz zaten, görür.
Ardaa41 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.444 Çözümler 5 22 Haziran 2021 #6 berkezngn dedi: Sistem kurulu olan C: Diskine format atmak istemiyorum C: Diskinde önemli dosyalarım var. Sadece "D" diskine format atmak istiyorum, nasıl atabilirim? Genişletmek için tıkla... İstersen biçimlendirebilirsin. Ya da format atarken sadece D diskini sil ve C diskine Windows kur.
berkezngn dedi: Sistem kurulu olan C: Diskine format atmak istemiyorum C: Diskinde önemli dosyalarım var. Sadece "D" diskine format atmak istiyorum, nasıl atabilirim? Genişletmek için tıkla... İstersen biçimlendirebilirsin. Ya da format atarken sadece D diskini sil ve C diskine Windows kur.
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.614 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 22 Haziran 2021 #7 berkezngn dedi: Format atmış gibi iş görür mü peki? Genişletmek için tıkla... Zaten formatın amacı diski temizlemek değil mi? Eğer buysa evet, iş görür.
berkezngn dedi: Format atmış gibi iş görür mü peki? Genişletmek için tıkla... Zaten formatın amacı diski temizlemek değil mi? Eğer buysa evet, iş görür.
B berkezngn Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 59 Çözümler 1 22 Haziran 2021 #8 Tekin Alakuş dedi: Zaten formatın amacı diski temizlemek değil mi? Eğer buysa evet, iş görür. Genişletmek için tıkla... Diskte herhangi bir kalıntı dosya kalmasını istemediğim için sordum.
Tekin Alakuş dedi: Zaten formatın amacı diski temizlemek değil mi? Eğer buysa evet, iş görür. Genişletmek için tıkla... Diskte herhangi bir kalıntı dosya kalmasını istemediğim için sordum.
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.614 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 22 Haziran 2021 #9 berkezngn dedi: Diskte herhangi bir kalıntı dosya kalmasını istemediğim için sordum. Genişletmek için tıkla... Kalmaz, merak etmeyin.
berkezngn dedi: Diskte herhangi bir kalıntı dosya kalmasını istemediğim için sordum. Genişletmek için tıkla... Kalmaz, merak etmeyin.
N n0n3nt1ty Hectopat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 827 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek mühendis 22 Haziran 2021 #10 Dispart ile clean yapsak olur mu?