Sadece dambıllar ile vücut yapılır mı?

FallandMma

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ağırlık seti almayı düşünüyorum, ben zaten 3 yıldır Kick boks yapıyorum sadece karın kaslarım ve göğüs kaslarımı belirginleştirip kolumu da estetik bir görüntüye kavuşturmak istiyorum. Sizce 7 ay gibi bir sürede dediğim gibi yapabilir miyim? Bir de bilek çalışmak damar belirginleştirir mi? Cevap verirseniz teşekkür ederim.

Sadece dumbell yetmez. İmkanınız var ise spor salonuna yazılın. Amacınız sadece estetiklik ise hafif bir şekilde amacınıza ulaşabilirsiniz fakat daha fazlası için spor salonu şart. Makineler daha kolay şekilde hedefinize ulaşmanızı sağlar.

hocam okul engel oluyor işte yaz tatiline kadar evde yazın zaten salondayım

hocam atıyorum hep aynı ağırlık ile çalıştım gelişmezmi ?

Antrenmanına, beslenmene ve genetik faktörüne bağlı, azimliysen neden olmasın.

Göğüs için: Dambıl bench press, dambıl fly.
Sırt için: Dambıl row, tek kol dambıl row.
Omuzlar: dambıl press, lateral raise.
Biceps, Triceps: Dambıl curls, triceps kickbacks, dumbbell overhead triceps extension.
Bacaklar: Dambıl squat, lunge, goblet squat.
Karin kası: Dambıl russian twist, dambıl crunch yapabilirsin spor salonuna gitmeden.

Tabiki de salona gitmen daha iyi olur ama evde de gelişebilirsin azim ve sorumluluk olduktan sonra. Antrenmanlarına, beslenmene, uyku düzenlerine dikkat et. Yağ oranın azsa kolay çıkar, yağlıysan eğer zor çıkar, ön kol için abanman gerekebilir. Bilek üzerine yoğunlaşırsan, kendini sakatlamadan ısındıktan sonra ağır girersen kolay çıkar, 7 ayda güzel sonuç yaparsın. İyi antrenmanlar.

Son düzenleme:
çok teşekkürler hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…