Adam bütçe söylemediği için amacı olan PC'yi attım evet Windows 11 stabil değil ama 4 GB RAM ile boşta 2 GB RAM harcar yani ödev yapmak için yeterli RAM olur üstelik SSD var.
Adam bütçe söylemediği için amacı olan PC'yi attım evet Windows 11 stabil değil ama 4 GB RAM ile boşta 2 GB RAM harcar yani ödev yapmak için yeterli RAM olur üstelik SSD var.
Yok be baya kasıyor. Çalıştığım kurumdaki hocamızda var çoluk çocuğa video izletmek için aldı, 1080p video açınca takılıyor. 3-4 sekme açarsanda aynı takılıyor.
Edit: Zaten 720p max çözünürlük farkındayım bir yere ekranı yansıtırken 1080p denemiştim.
Ben şahsen eski 4 GB RAM'li ve HDD'li bilgisayarlarda Windows 11 kullandım boşta 2 GB RAM harcıyor evet oyun oynanmaz ama iş ödev ders yapmak için kullanılır zaten konu sahibin amacı o istenilirse Windows 10 da kurulabilir.
Ben şahsen eski 4 GB RAM'li ve HDD'li bilgisayarlarda Windows 11 kullandım boşta 2 GB RAM harcıyor evet oyun oynanmaz ama iş ödev ders yapmak için kullanılır zaten konu sahibin amacı o