efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.554 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #11 Beyfendi Kedi dedi: Ben Millenicom kullanıyorum ben de olmadı WARP'ta işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Ben herhangi bir uygulama kullanmıyorum hocam Millenicom'un arayüzünden DNS adresimi değiştim sonra bilgisayardanda değiştim. CheonsaMiraew dedi: Millenicom da işe yararmi hocam. Genişletmek için tıkla... Millenicom kullanıcısıyım bende işe yaradı hocam. Millenicom arayüzünden yaptım.
Beyfendi Kedi dedi: Ben Millenicom kullanıyorum ben de olmadı WARP'ta işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Ben herhangi bir uygulama kullanmıyorum hocam Millenicom'un arayüzünden DNS adresimi değiştim sonra bilgisayardanda değiştim. CheonsaMiraew dedi: Millenicom da işe yararmi hocam. Genişletmek için tıkla... Millenicom kullanıcısıyım bende işe yaradı hocam. Millenicom arayüzünden yaptım.
K khunmotun Centipat Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 69 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Ekim 2024 #12 Daiquiri dedi: Oyun oynarken Discord kullanmak gerekiyor. VPN açarsam Discord'a girebiliyorum ama bu sefer de oyunda sıkıntı oluyor. Sadece Discord uygulaması için VPN bağlantısı oluşturmanın bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Bunun çözümü bulundu mu?
Daiquiri dedi: Oyun oynarken Discord kullanmak gerekiyor. VPN açarsam Discord'a girebiliyorum ama bu sefer de oyunda sıkıntı oluyor. Sadece Discord uygulaması için VPN bağlantısı oluşturmanın bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Bunun çözümü bulundu mu?
D Daiquiri Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 1.433 Çözümler 12 9 Ekim 2024 #13 khunmotun dedi: Bunun çözümü bulundu mu? Genişletmek için tıkla... Bazı VPN'lerde tek bir uygulamaya VPN bağlantısı oluşturacak özellik var ama ücretli özellikmiş. Şu an için bende ücretsiz çözümü yok.
khunmotun dedi: Bunun çözümü bulundu mu? Genişletmek için tıkla... Bazı VPN'lerde tek bir uygulamaya VPN bağlantısı oluşturacak özellik var ama ücretli özellikmiş. Şu an için bende ücretsiz çözümü yok.