M mstafatrkl Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 111 1 Eylül 2024 #1 Birisinin yalnızca Discord ID'sini biliyorum ve arkadaş eklemem lazım. Bunu nasıl yaparım?
402318 Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 1.253 Çözümler 7 Yer Rusya/Moskow Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #2 mstafatrkl dedi: Birisinin yalnızca Discord ID'sini biliyorum ve arkadaş eklemem lazım. Bunu nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Bu siteden aratıp görebilirsiniz.
mstafatrkl dedi: Birisinin yalnızca Discord ID'sini biliyorum ve arkadaş eklemem lazım. Bunu nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Bu siteden aratıp görebilirsiniz.
pbcjsb7 Femtopat Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 46 1 Eylül 2024 #3 İsmine ihtiyacın var arkadaş eklemek için.
7 717525 Centipat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 926 Çözümler 3 1 Eylül 2024 #4 Discord Lookup Lookup a Discord User or Bot ID. discord.id Bu siteye gir. ID sorgula ve kullanıcı adını öğren. Öğren.
Discord Lookup Lookup a Discord User or Bot ID. discord.id Bu siteye gir. ID sorgula ve kullanıcı adını öğren. Öğren.
M mstafatrkl Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 111 1 Eylül 2024 #5 402318 dedi: Bu siteden aratıp görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sadece hesabın kurulma tarihini veriyor ama benim ihtiyacım olan ismi. 717525 dedi: Discord Lookup Lookup a Discord User or Bot ID. discord.id Bu siteye gir. ID sorgula ve isimi öğren. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde sadece hesabın kurulma tarihini veriyor.
402318 dedi: Bu siteden aratıp görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sadece hesabın kurulma tarihini veriyor ama benim ihtiyacım olan ismi. 717525 dedi: Discord Lookup Lookup a Discord User or Bot ID. discord.id Bu siteye gir. ID sorgula ve isimi öğren. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde sadece hesabın kurulma tarihini veriyor.
7 717525 Centipat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 926 Çözümler 3 1 Eylül 2024 #6 mstafatrkl dedi: Sadece hesabın kurulma tarihini veriyor ama benim ihtiyacım olan ismi. Aynı şekilde sadece hesabın kurulma tarihini veriyor. Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü atar mısın.
mstafatrkl dedi: Sadece hesabın kurulma tarihini veriyor ama benim ihtiyacım olan ismi. Aynı şekilde sadece hesabın kurulma tarihini veriyor. Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü atar mısın.
M mstafatrkl Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 111 1 Eylül 2024 #7 717525 dedi: Ekran görüntüsü atar mısın? Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü yüklenmiyor şu an siteye.
717525 dedi: Ekran görüntüsü atar mısın? Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü yüklenmiyor şu an siteye.
H hr.Z Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 579 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Lise öğrencisi 1 Eylül 2024 #8 mstafatrkl dedi: Birisinin yalnızca Discord ID'sini biliyorum ve arkadaş eklemem lazım. Bunu nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... <@Id> şeklinde etiketleme yapıp profiline girmeye çalışabilirsiniz.
mstafatrkl dedi: Birisinin yalnızca Discord ID'sini biliyorum ve arkadaş eklemem lazım. Bunu nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... <@Id> şeklinde etiketleme yapıp profiline girmeye çalışabilirsiniz.