Sadece diyetle 15 kilo verilir mi?

caslenn

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba kendimi cok kilolu goruyorum diyetisyene gitmek istiyorum fakat okula giderken yapabilir miyim bilmiyorum. yaz tatilinde diyetisyene gitmeyi düşünüyorum ama spora gidemem cunku gidebilecegim kimse yok sadece diyetle 3 ayda 15kilo verebilmem mümkün mü spora gitmedigim icin sarkma olur mu?

Kilona göre değişir 100 kilodan 85'e inebilirsin ama 80'den 65'e bayağı zor iş.

Spora niye biriyle gidecekmişin gibi bir şey düşünüyorsun?
Sarkma olmaz ama deri çatlaması olabilir.

Sadece diyetle 3 ayda 15 kilo zor, ama ödemleri atar iyi bir görünüme kavuşabilirsin. Sarkma konusu kaç kilo olduğuna göre değişir. Ama illa olur.

Böyle bir yorumu neye göre yapıyorsun acaba çok merak ettim altını biraz doldurur musun?

Mantıkla yaptım. 100 kilodaki birinin yaktığı kalori 80 kilodaki birinden fazladır bu yüzden normalden birazcık daha kıstığında kolay kilo verir ama zaten 80 kiloda olan 1.80 boyunda birisi 65 kiloya düşmeye çalıştığında fazla açık vermesi gerekir bu yüzden işi zorlaşır.

Spora niye biriyle gidecekmişin gibi bir şey düşünüyorsun?
Sarkma olmaz ama deri çatlaması olabilir.

Spor salonu evime biraz uzak kalıyor ve niye bilmiyorum ama yapamam gibi geliyor.

Spor salonu evime biraz uzak kalıyor ve niye bilmiyorum ama yapamam gibi geliyor.

Kaç kilodan düşeceğiniz önemli hocam, sadece biraz daha fazla yürüyerek bile verebilirsiniz belki de. İllaki spor yapmak için salona gitmek gerekli değil kalori yakmak istiyorsanız koşmak gibi aktiviteler bedava.

Spor salonuna gerek yok, spor sadece ağırlık değildir. İnternet elimizin altında, YouTube'a gireceksin bir sürü egzersiz spor videoları var. Zorluğa göre en fazla 2 set yapacaksın çok fazla etkisini görürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…