RhinoFitness Femtopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #1 Hazır sistemimi kurdum lakin ağ ve internet ayarları kısmında Wi-Fi yok, sadece Ethernet mevcut. Router mı almam lazım? Neden göremiyorum kablosuz ağları? Fazla soru sordum. Teşekkür ediyorum şimdiden, yardımcı olacak arkadaşlara. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2021
Hazır sistemimi kurdum lakin ağ ve internet ayarları kısmında Wi-Fi yok, sadece Ethernet mevcut. Router mı almam lazım? Neden göremiyorum kablosuz ağları? Fazla soru sordum. Teşekkür ediyorum şimdiden, yardımcı olacak arkadaşlara.
JokerFPS Picopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 239 Yer Quantum Fiziğine Kuantum Fiziği denilen yerde. Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #2 Masaüstü bilgisayar mı? Masaüstü bilgisayarlarda sadece ethernet olabiliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2021
VIII.Edward Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2019 Mesajlar 2.107 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #3 Kablosuz var mı sistem de ?
SomeOne12 Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 1.305 Çözümler 1 1 Temmuz 2021 #4 Wi-Fi alıcınız var mı?
kayapater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2018 Mesajlar 1.215 Makaleler 5 Çözümler 6 1 Temmuz 2021 #5 Wi-Fi kartınız halihazırda mevcut olmayabilir veya mevcutsa bile aktif olmayabilir. Hazır sisteminiz bir internet sitesinde listelenmişse linki atabilirsiniz. Bu şekilde kartın varlığı hakkında bilgi edinebiliriz.
Wi-Fi kartınız halihazırda mevcut olmayabilir veya mevcutsa bile aktif olmayabilir. Hazır sisteminiz bir internet sitesinde listelenmişse linki atabilirsiniz. Bu şekilde kartın varlığı hakkında bilgi edinebiliriz.