2 291987 Hectopat Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 877 Çözümler 1 6 Şubat 2021 #31 EKAloji dedi: Eğer konular sadece üyelerin görebileceği şekilde olursa çok daha iyi olur, web.archive.org kayıdı vb. alınamaz böylece. Hatta belirli rütbede ki üyeler görse çok daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Yeni üyelerin direkt olarak bu tarz konuları görmesi, nasıl desem, yanlış bir şekilde düşünmeye itebilir.
EKAloji dedi: Eğer konular sadece üyelerin görebileceği şekilde olursa çok daha iyi olur, web.archive.org kayıdı vb. alınamaz böylece. Hatta belirli rütbede ki üyeler görse çok daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Yeni üyelerin direkt olarak bu tarz konuları görmesi, nasıl desem, yanlış bir şekilde düşünmeye itebilir.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 6 Şubat 2021 #32 291987 dedi: Yeni üyelerin direkt olarak bu tarz konuları görmesi, nasıl desem, yanlış bir şekilde düşünmeye itebilir. Genişletmek için tıkla... Gece kim girecek de ona denk gelecek?
291987 dedi: Yeni üyelerin direkt olarak bu tarz konuları görmesi, nasıl desem, yanlış bir şekilde düşünmeye itebilir. Genişletmek için tıkla... Gece kim girecek de ona denk gelecek?
EKAloji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 2.423 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Şubat 2021 #33 cengover_ekin dedi: O zaman işin şekli değişiyor. Çok mantıklı olmayabilir bu durum. Genişletmek için tıkla... 2. el kategorisinde ki 100 mesaj sınırı gibi; 291987 dedi: Yeni üyelerin direkt olarak bu tarz konuları görmesi, nasıl desem, yanlış bir şekilde düşünmeye itebilir. Genişletmek için tıkla...
cengover_ekin dedi: O zaman işin şekli değişiyor. Çok mantıklı olmayabilir bu durum. Genişletmek için tıkla... 2. el kategorisinde ki 100 mesaj sınırı gibi; 291987 dedi: Yeni üyelerin direkt olarak bu tarz konuları görmesi, nasıl desem, yanlış bir şekilde düşünmeye itebilir. Genişletmek için tıkla...
2 291987 Hectopat Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 877 Çözümler 1 6 Şubat 2021 #34 cengover_ekin dedi: Gece kim girecek de ona denk gelecek? Genişletmek için tıkla... Masum bir üye böyle bir durumla karşı karşıya kalabilir, artık korkudan polisi mi arar yoksa savcılığa falan mı şikayet eder bilemem.
cengover_ekin dedi: Gece kim girecek de ona denk gelecek? Genişletmek için tıkla... Masum bir üye böyle bir durumla karşı karşıya kalabilir, artık korkudan polisi mi arar yoksa savcılığa falan mı şikayet eder bilemem.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 6 Şubat 2021 #35 EKAloji dedi: 2. el kategorisinde ki 100 mesaj sınırı gibi; Genişletmek için tıkla... Böyle deyince mantıklı geldi.
EKAloji dedi: 2. el kategorisinde ki 100 mesaj sınırı gibi; Genişletmek için tıkla... Böyle deyince mantıklı geldi.
Charlie Dickkerson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 1.878 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #36 cengover_ekin dedi: Cezalık bir şey olmaz, tinerciler hariç. Genişletmek için tıkla... Herkese bir tane çektirirsek bir şey yapamazlar galiba. Sürprizbozan Tinerin ürküten dünyası Tinerin ürküten dünyası www.milliyet.com.tr Çekmeyin, çektirmeyin.
cengover_ekin dedi: Cezalık bir şey olmaz, tinerciler hariç. Genişletmek için tıkla... Herkese bir tane çektirirsek bir şey yapamazlar galiba. Sürprizbozan Tinerin ürküten dünyası Tinerin ürküten dünyası www.milliyet.com.tr Çekmeyin, çektirmeyin.
2 291987 Hectopat Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 877 Çözümler 1 6 Şubat 2021 #37 Moderatörler sabah olunca bu muhteşem projeyi değerlendirsin.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 6 Şubat 2021 #38 Böyle bir şey yapacaklarını sanmıyorum ama olsa güzel olabilir.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 6 Şubat 2021 #39 Sevgili gececiler, ben yatıyorum. Yarın gece görüşmek üzere, sağlıcakla. Gündüzcülere çaktırmayın bu konuyu.
Sevgili gececiler, ben yatıyorum. Yarın gece görüşmek üzere, sağlıcakla. Gündüzcülere çaktırmayın bu konuyu.
Charlie Dickkerson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 1.878 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #40 cengover_ekin dedi: Sevgili gececiler, ben yatıyorum. Yarın gece görüşmek üzere, sağlıcakla. Gündüzcülere çaktırmayın bu konuyu. Genişletmek için tıkla... Sağlıcakla gececi kardeşim, rüyanda güzel PC'ler görmen dileğiyle.
cengover_ekin dedi: Sevgili gececiler, ben yatıyorum. Yarın gece görüşmek üzere, sağlıcakla. Gündüzcülere çaktırmayın bu konuyu. Genişletmek için tıkla... Sağlıcakla gececi kardeşim, rüyanda güzel PC'ler görmen dileğiyle.