kel584 Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 767 Yer Arafta 6 Şubat 2021 #51 Yararsız Üye dedi: O saatlerde yataktan kalkmış olursam konular 18+ değil 30+ olur, şimdiden uyarayım. Genişletmek için tıkla... Sizden korkmaya başladım .
Yararsız Üye dedi: O saatlerde yataktan kalkmış olursam konular 18+ değil 30+ olur, şimdiden uyarayım. Genişletmek için tıkla... Sizden korkmaya başladım .
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 7 Şubat 2021 #52 Kimler burada bugün? Yoklama alalım.
L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 7 Şubat 2021 #53 cengover_ekin dedi: Kimler burada bugün? Genişletmek için tıkla... Hep burdayım.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 7 Şubat 2021 #54 Lafonde dedi: Hep burdayım. Genişletmek için tıkla... Hep dumayın hocam, sonra sıkıntı olur, iş güç aksar hep.
Lafonde dedi: Hep burdayım. Genişletmek için tıkla... Hep dumayın hocam, sonra sıkıntı olur, iş güç aksar hep.
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.022 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #55 cengover_ekin dedi: Kimler burada bugün? Yoklama alalım. Genişletmek için tıkla... Banada yer açın .
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 7 Şubat 2021 #56 erengore dedi: Bana da yer açın . Genişletmek için tıkla... Herkese yetecek kadar yerimiz var.
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.022 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #57 cengover_ekin dedi: Herkese yetecek kadar yerimiz var. Genişletmek için tıkla... Hocam bence bir konu açalım. Zaman geçirelim ne dersiniz? Hemde gerekiyorsa istişare etmiş oluruz. Ne dersiniz?
cengover_ekin dedi: Herkese yetecek kadar yerimiz var. Genişletmek için tıkla... Hocam bence bir konu açalım. Zaman geçirelim ne dersiniz? Hemde gerekiyorsa istişare etmiş oluruz. Ne dersiniz?
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 7 Şubat 2021 #58 erengore dedi: Hocam bence bir konu açalım. Zaman geçirelim ne dersiniz? Hem de gerekiyorsa istişare etmiş oluruz. Ne dersiniz? Genişletmek için tıkla... Bu konuda geçiriyoruz işte zaman. Daha hızlı mı zaman geçirmek istiyorsunuz?
erengore dedi: Hocam bence bir konu açalım. Zaman geçirelim ne dersiniz? Hem de gerekiyorsa istişare etmiş oluruz. Ne dersiniz? Genişletmek için tıkla... Bu konuda geçiriyoruz işte zaman. Daha hızlı mı zaman geçirmek istiyorsunuz?
Sapphire1525 Kilopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 4 Çözümler 20 7 Şubat 2021 #59 Buyrun efendim, gececi mi arıyorsunuz?
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.022 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #60 cengover_ekin dedi: Bu konuda geçiriyoruz işte zaman. Daha hızlı mı zaman geçirmek istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet öyle de bir konu olsun diye demiştim. Elimde hazır bir konu var. @Lafonde hocamda bilir benim bir kız mevzusu var. Size de anlatmak isterim. Hem @Lafonde hocam da son durumu bilmiş olur. Konuya tekrar ekleme yapmadım. Sapphire1525 dedi: Buyrun efendim, gececi mi arıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... @Sapphire1525 hoş geldiniz hocam. Sizi yeniden görmek güzel .
cengover_ekin dedi: Bu konuda geçiriyoruz işte zaman. Daha hızlı mı zaman geçirmek istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet öyle de bir konu olsun diye demiştim. Elimde hazır bir konu var. @Lafonde hocamda bilir benim bir kız mevzusu var. Size de anlatmak isterim. Hem @Lafonde hocam da son durumu bilmiş olur. Konuya tekrar ekleme yapmadım. Sapphire1525 dedi: Buyrun efendim, gececi mi arıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... @Sapphire1525 hoş geldiniz hocam. Sizi yeniden görmek güzel .