Sadece gece gözüken konular olsun mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu gece maalesef erken yatmak zorundayım. Hatta şimdi bile çok geç kaldım sayılır. Gerçekten anlamam ayrıca, hiç alakam olmayan konular. Linux konularında yardımcı olmaya çalışırım ama, onunla alakam var.

Bir şeyler üreteceksiniz yapın yoksa boşu gündüz de yapıyorsunuz çocuk arkadaşlarım.
Boş yapmak değil. Maksat sohbet, kaynaşma, istişare. Siz insanların konuşmasını ve eğlenmesini gereksiz görüyorsanız zaten farklı düşüncelerdeyiz. Zorla tutmuyoruz.
Olsun hocam. İyi geceler. Allah rahatlık versin .

Boş yapmak değil. Maksat sohbet, kaynaşma, istişare. Siz insanların konuşmasını ve eğlenmesini gereksiz görüyorsanız zaten farklı düşüncelerdeyiz. Zorla tutmuyoruz.
Böyle bir forumda kimse kimseyi aşağılayamaz. Sen çocuksun sen şöylesin diyemez. Forumda küfür yasak diye böyle laflarla aşağılamaya çalışıyorlar. Hadi haksızsam haksızsın de.

Kaç haftadır gece uyumuyorum ve haftaya online ders var. Uyku düzenimi bilerek bozuyorum ya, aferin bana. Haftaya uyumak için yine yatakta dört döneceğim. Pişman mıyım, hayır.

İyi geceler. Demeyi unuttum sana.

Böyle bir forumda kimse kimseyi aşağılayamaz. Sen çocuksun sen şöylesin diyemez. Forumda küfür yasak diye böyle laflarla aşağılamaya çalışıyorlar. Hadi haksızsam haksızsın de.
Maalesef doğru. Bazen insanlar teknik problemleri çözmek için değil. Kafa dağıtmak, sevdiğimiz üyelerle sohbet için geliyorlar. Ve bence gayet doğal. Her zaman teknik problemlerle uğraşacak halim yok. Her gün milyon tane İSS problemleri ile karşılaşıyorum. Bazen İSS önerisi diye konu açıyorlar. Önceden çok dikkatle takip eder, önerirdim. Ancak ben de yoruldum. Sadece artık ilgimi çeken vakalara bakıyorum. Herkes her zaman istenilen ruh halinde olamayabilir. Lafa dağıtması gerekebilir. Bu gayet doğal ama bazıları bizi çocuk gördüklerini yada en azından bizi hala çocuk sandıkları için bize böyle şeyler söylüyorlar. Doğru değil. Ben bu forumu Technopat videolarından falan bulmadım. Dedim ki bazı konularda oldukça bilgi sahibiyim. Birilerine yardımım dokunabilir dedim. Forum araştırırken ilk buraya rastladım. Oldukça da beğendim. Diğer PC'ci veletler gibi değiliz. Topluma yararlı olmak için çbaa gösteren insanlar ve bireyleriz. Arada forumda kafa dağıtmamıza hemen çocukça diye değerlendiriyorlar. Hayır aptalca birşey de yapmıyoruz. Sevdiğimiz üyelerle sohbet ediyoruz. Nesi çocukça?
İyi geceler herkese, ben de yavaştan yatayım.

Gündüzcülere çaktırmayın
İyi geceler değerli hocam .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…