Sadece günlük kullanım için hangi telefon alınır?

2KARMA7

Centipat
Daha fazla  
Ben 10.000-12.000TL arasında ikinci el telefon arıyorum. Şu anlık 2100MAH telefon günlük işimi görüyor. Aklımda iPhone SE3, A35, A34, S21, S21FE var. Hafif olması da önemli. Bir de bu dediğim telefonların WhatsApp desteğinin yakında kesilme ihtimali var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
S21 FE tertemiz telefon. Kullanıyorum, tavsiye ederim.

S21 ve S21fe şuan bunların arasında en iyisi ama bataryaya göre bakma güncel telefonlar daha hızlı batarya harcıyor.

İphone'yi bilmiyorum diğerleri kesilmez en az 7-8 sene.

Hocam peki diğerleriyle ilgili bir bilginiz var mı?
Diğerleri arasından da en alınabilirler. S21 ve S21 FE gibi duruyor hocam. En mantıklı seçenekler o ikisi. Benim kişisel tercihim S21FE olurdu.

S21 ve S21FE şu an bunların arasında en iyisi ama bataryaya göre bakma güncel telefonlar daha hızlı batarya harcıyor.

IPhone'yi bilmiyorum diğerleri kesilmez en az 7-8 sene.

Hocam peki neden S21 FE A35'ten daha iyi. Daha iyi olması benim istediğim özellikler doğrultusundan mı?

Hemen hemen benzerler ama S21Fe çok daha premium duruyor A35'e göre. Burda yazmayan bide kablosuz şarj var.

Son güncellemesini geçen hafta yaptım. Eski olmasının bir zararını görmedim daha A serilerinin hepsinden kaliteli bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…