swardark31 Centipat Katılım 18 Mart 2024 Mesajlar 138 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #1 Bir tane oyun uygulama vardı sadece killeri ve güzel vuruşları otomatik kaydediyordu ya da bu tarz uygulamalar varsa yazsanıza.
Bir tane oyun uygulama vardı sadece killeri ve güzel vuruşları otomatik kaydediyordu ya da bu tarz uygulamalar varsa yazsanıza.
arabacı adam Centipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 921 Çözümler 4 2 Temmuz 2024 #2 swardark31 dedi: Bir tane oyun uygulama vardı sadece Killer'i ve güzel vuruşları otomatik kaydediyordu ya da bu tarz uygulamalar varsa yazsanıza. Genişletmek için tıkla... İnsight capture SSD'in kaçlık bir de kayıtlar çok yer kaplıyor.
swardark31 dedi: Bir tane oyun uygulama vardı sadece Killer'i ve güzel vuruşları otomatik kaydediyordu ya da bu tarz uygulamalar varsa yazsanıza. Genişletmek için tıkla... İnsight capture SSD'in kaçlık bir de kayıtlar çok yer kaplıyor.
TolgaFlashTR Kilopat Katılım 10 Haziran 2019 Mesajlar 449 Makaleler 1 Çözümler 5 2 Temmuz 2024 #3 Outplayed olabilir kastettiğin uygulama. Onun dışında Medal.TV'ye göz atabilirsiniz.
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.672 Makaleler 1 Çözümler 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #4 Blitz diye bir uygulama vardı sanırım. Blitz Get everything you need to win in League of Legends, Teamfight Tactics, VALORANT, Apex Legends, Fortnite, and more top games, automatically. blitz.gg
Blitz diye bir uygulama vardı sanırım. Blitz Get everything you need to win in League of Legends, Teamfight Tactics, VALORANT, Apex Legends, Fortnite, and more top games, automatically. blitz.gg
Birisiokadar Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 1.434 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #5 Hocam ben go pro kullanıyorum ama yani otomatik başlamıyor işten 5 10 dk önce açıyorum.
T TilkiMilki Hectopat Katılım 10 Kasım 2019 Mesajlar 438 Çözümler 1 2 Temmuz 2024 #6 Outplayed kullanıyorum ben. İsteğe bağlı olarak; öldürmeleri, ölmeleri, asistleri veya maçın tamamını kaydediyor.
Outplayed kullanıyorum ben. İsteğe bağlı olarak; öldürmeleri, ölmeleri, asistleri veya maçın tamamını kaydediyor.
TolgaFlashTR Kilopat Katılım 10 Haziran 2019 Mesajlar 449 Makaleler 1 Çözümler 5 2 Temmuz 2024 #7 KafadanKontak dedi: Blitz diye bir uygulama vardı sanırım. Blitz Get everything you need to win in League of Legends, Teamfight Tactics, VALORANT, Apex Legends, Fortnite, and more top games, automatically. blitz.gg Genişletmek için tıkla... Kayıt yapıyor mu o uygulama?
KafadanKontak dedi: Blitz diye bir uygulama vardı sanırım. Blitz Get everything you need to win in League of Legends, Teamfight Tactics, VALORANT, Apex Legends, Fortnite, and more top games, automatically. blitz.gg Genişletmek için tıkla... Kayıt yapıyor mu o uygulama?
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.672 Makaleler 1 Çözümler 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #9 TolgaFlashTR dedi: Kayıt yapıyor mu o uygulama? Genişletmek için tıkla... Ya ben kaydetme seçeneği var diye biliyorum önemli anları ama şimdi hatırlamadım. Çok önceleri kurmuştum. Genelde Nvidia otomatik kaydını kullanıyorum.
TolgaFlashTR dedi: Kayıt yapıyor mu o uygulama? Genişletmek için tıkla... Ya ben kaydetme seçeneği var diye biliyorum önemli anları ama şimdi hatırlamadım. Çok önceleri kurmuştum. Genelde Nvidia otomatik kaydını kullanıyorum.
ReyuM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 1.867 Çözümler 7 2 Temmuz 2024 #10 swardark31 dedi: Bir tane oyun uygulama vardı sadece killeri ve güzel vuruşları otomatik kaydediyordu ya da bu tarz uygulamalar varsa yazsanıza. Genişletmek için tıkla... SteelSeries Moments uygulaması ile alabiliyorsunuz hocam isterseniz bakarsınız.
swardark31 dedi: Bir tane oyun uygulama vardı sadece killeri ve güzel vuruşları otomatik kaydediyordu ya da bu tarz uygulamalar varsa yazsanıza. Genişletmek için tıkla... SteelSeries Moments uygulaması ile alabiliyorsunuz hocam isterseniz bakarsınız.