Sadece içimi döktüm

Lise 3 e girdim 1 sevgilim veya kız arkadaşım olmadı çinkü çevrem senin anlattığın olaydaki kızlarla doluydu. Bende hiçbirine yanaşmadım ve onlardan hep uzak durdum kendimdende uzak tuttum. Şu an mutluyum ve yalnızım

Günaydın beyler, güne bu üzücü hikaye ile başladım ama olsun. Dostum benim yaşım 18 sana verebileceğim çok tavsiye yok ama illa ki karşına senin gibi biri çıkar ve umarım onunla çok mutlu olursun. Sen kendini geliştirmeye devam et.

Ayni sınıftayız gibi sanki . Yalnizlik cidden kötü. Mesela kötü bir olay başından geçiyor ve seni cidden üzüyor ama bunu ailene anlatmak istemiyorsun. Yakin arkadaşlarında zaten geneli erkek oldugundan anlayamayacağını düşünüyorsun ve hep içine atiyorsun. Bu cidden kötü bir durum. Yalnızlığın dezavantajı bunlar. He artısı var mı var. Param cepte kalıyor .

Kimler gelir kimler geçer. Ne unutulmaz denen kişiler unutulur. Ama her zaman ilkin, geri kalan ömründe sana eşlik eder. Ummadığın anlarda aklına geliverir. Aklın ona gider ve dona kalırsın. Düşünürsün merak edersin ama çözümü yoktur. İç çekip, hayatına, hayatındaki ile devam edersin.

Yaşın daha genç. Hayatında çok şey göreceksin , yaşayacaksın. Fazla takma kafana , duyguların ergenlikten dolayı ağır basıyor. Geçer hepsi , buda geçer. Kendini geliştirmeye bak. Gençliğini yaşa.

Böyle durumları için de tutma, ya güvendiğin birine söyle ya da doğrudan kim olursa olsun o 'x' kişisine doğrudan söyle, bir şey kaybetmezsin

17 yaşındayım ama oyun oynamak hariç 50 yaşındaymışım gibiyim herkes çok pasif ve yavaş olduğumu söyler.Hayat ilk sillesini vurmuş dostum alışacaksın.Bizim gibi sessiz ve olgun insanlara pek iyi tarafını göstermez hayat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…