Sadece içimi döktüm

Yalnızlık Allah'a mahsustur, elbet senin de çıkar karşına birileri. Hayırlısı olsun diyelim, erken vakitte anlamışsın senlik olmadığını. Ayrıca yaşın daha çok genç, bunun daha üniversitesi var.

Daha çok gençsin. Çıkar karşına düzgün biri illaki. Umudunu kaybetme. Yalnız kalmak sağlıklı değil. Hele karşı cinsten uzak durmaya çalışmak o daha da zor. İnsanız sevmeye özellikle sevilmeye ihtiyacı var. Bende senin gibi düşünüyorum bu dediklerimizi uygulaması zor gelebilir. Yalnız kalmaya deneyen biri olarak olmuyor. Daha farklı sıkıntıların çıkmaya başlar. Abazanlık mesela. Şaka yapmıyorum ciddiyim. Karşındakinin insan olduğunu unutup ister istemez yüceltmeye başlıyorsun. Sana ulaşılmaz geldikçe daha da kafayı sıyırıyorsun.

Yalnız olmak konusunda bir gram katılmıyorum insanı ne öldürür deseler yalnızlık derim(sadece yalnızlık değil ama bu da bir faktör). Geri kalanda sana katılıyorum beni dinleyenler de genelde bu şekilde arkadaşın çok olmaz diyorlar ama umrum mu değil bana karakterli adam lazım oyundaki NPC’den farkı olmayan hatta NPC’yi yiğeletecek karakterde varlıklardan arkadaş olmaz benim de 7. sınıfla ilgili bir anım var... Vay be ilk defa öyle bir teklif almıştım yazarım bir ara senin gibi :d.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…