Sadece içimi döktüm

Evet.

Sana özel olarak bir atıfta bulunmadım. Sonradan gelen arkadaşlar konuyu diriltmesin diye bir serzenişte bulundum.
Buna sen mi karar veriyorsun? Arkadaşımız burayı samimi bulmuş, yazmış. Ben de onu samimi bulduğum için yazdım.
Oldu patron. Başka? Dirilten diriltmiş. İçimden geçenleri yazmak istedim arkadaşa.
Arkadaşlar cevaplarınız ve iyi niyetiniz için hepinize çok teşekkür ederim. Bu olay yaşanalı 6 ay oldu, hatalarımın farkına vardım.

12. sınıf öğrencisiyim ve üniversite sınavına hazırlanıyorum daha elim bir kız eline değmedi. Hoşlandığım da oldu platoniğe (7. sınıftan 9. sınıfın sonlarına kadar) bağladığımda. Yalnızlık bazen iyidir kendini rahat hissedersin. Böyle durumlar için kendini üzmeye değmez ki sen bunun farkına varmışsın. Daha çok göreceksin böyle şeyleri hele bir liseye başla . Hayatı akışına bırak sadece geleceğine odaklan. Doğru kişi ile emin ol vakti geldiğinde karşılaşırsın.

Iııı konu hortluyor biraz fakat yeni gördüm. Hala kafana takıyorsan eğer takma, sandığın kadarda olgun biri değilmiş bu kız, daha ne yaşların var ne güzeller görürsün daha . İyi forumlar.

Yalnız değilmişim not hiç sevgilim olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…