249873

Kilopat
Dün Windows 10 Home format attım. Ekran kartım Nvidia GTX 1050 bunu aktif edemiyorum.
Yönetten baktıgımda gözüküyor. Dxdiag'dan baktıgımda gözüküyor. Kendi sitesinden driver yükledim kurulmuyor ve de masaüstünde sağ tıklayınca GeForce gelmiyor, denetim masası sadece kendi Intel HD Graphics. var güncellemelerini yaptım her şeyini hala gelmedi. Ne önerirsiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücülerin neden kurulmadığını nasıl bir hata aldığınızı söylerseniz yardımcı olabiliriz.

Doğru sürücüyü kurduğunuza emin olun.

Kurduğunuz işletim sistemine göre, 64 ya da 32 bit seçimini yapmayı unutmayın

Hiç bir tepki yok şimdi bir kere daha driver yüklüyorum gene deniyecem ama durum bu yani tüm güncellemeler yapılmışken hal bu
Yeniden Driver denedim ama hala aynı hatayı alıyorum lütfen yardım edin ...
Bi da format atmak istemiyorum

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    39,7 KB · Görüntüleme: 62
  • Screenshot_1.png
    10,3 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_1.png
    54,4 KB · Görüntüleme: 54
  • Screenshot_1.png
    6,6 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleme:
GeForce Experience programını indirip en son sürücüyü yükleyin.

GeForce Experience ama bunu nasıl yükleyebilirim daha önce hiç yüklememiştim güncelleme ile kendi geliyor idi şimdi böyle bir sorun yaşıyorum anlayamadım çok garip geldi daha önce 20 kere format atmışımdır ama bu ilk oluyo

Aygıt Yöneticisi'nde görünüyorsa, sağ tıklayıp güncelle diyebilirsiniz. İnternetten otomatik olarak araştırsın. O şekilde de deneyebilirsiniz.

Ya da;
Bilgisayarınızı 64 bit olarak varsayıyorum, değilse indirmeden önce bilgi verin.
Masaüstü için bunu;
Dizüstü için bunu indirebilirsiniz.

valla sorunumu giderdim ama geforce indirerek oldu tesekkurler SOLEROKS
ama gene diyecegim olay su daha once hic geforce indirererek yapmadim oluyodu bu yonetten denedim kaldirdim yeniden kurdum guncelledim kendi sitesinden indirdim cogu seyi yaptim ama sadece geforce indirmem gerekiyor mus....

Önemli değil hocam. sorununuzun çözüldüğüne sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…