Sadece internet açık CPU 90 Derece laptopta sorun olur mu?

nanikush

Megapat
Yer
Karşıyaka
Daha fazla  
Arkadaşlar şu anda sadece 2 sekme ve Aida64 açık ve Cpu 90 derece ne sorun olur.

Bilgisayarı kullanamassın hemen kapanır. Oyun bile oynayamassın.

Sadece oyunlarda kapanıyor. Günlük işleri yaparken sıkıntı yok.
Bana sorarsan yine sorun çıkartacaktır. Sedece 2 sekme açık yeri geldiğinde 10 tanede açmak zorunda kalacaksın. O şekilde kullanamazsın bile. 80 derece bile çokken.

Bilgisayarında virüs olması çok yüksek bir ihtimal. Korsan oyun indiriyorsan, özellikle de Watch_Dogs kurduysan Bitcoin kazanmak için kurban edilenlerden olabilirsin.

Watch Dogs kaldıracak bir sistemim yok ama birkaç torrent oyun indirmiştim güzelce bir tarama yapsam bir yararı olur mu?

Olur mu bilmem ama sisteminiz şu anda ölü durumda. Ben format atmanızı tavsiye ederim. Format ile çözülmez ise harddiskten başlayarak tüm sistemi değiştirmelisiniz.

İlk önce Virüs taramanı yap geçmediyse İçini temizle sonra Termal macunu yenile. Bu sıcaklıkla donanım zarar görebilir.

Fanı temizleyip , Termal macunu yenilesen düzelir. Hiç birşey yapamıyorsan elektrik süpürgesiyle fanın tozunu al her zaman işe yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…