Sadece internette gezmek için bilgisayar almak

Makaleler
8
TV'yi akıllı TV'ye dönüştürmek amacıyla aşırı ucuz bir PC almayı düşündüm. Kargoyla 223TL'ye bir PC buldum. E6300 işlemci, 2 GB RAM, 80 GB HDD, 250W PSU (onboarddan görüntü alınabiliyormuş). Sahibinden'de Raptor Bilgisayar GET ilanla satıyor bu ürünü. Sizce sırf bu yüzden alınır mı ya da daha değişik fikirleriniz var mi normal TV'yi akıllı TV'ye döndürmek için?

TV'yi akıllı TV'ye dönüştürmek amacıyla aşırı ucuz bir PC almayı düşündüm. Kargoyla 223TL'ye bir PC buldum. E6300 işlemci, 2 GB RAM, 80 GB HDD, 250W PSU (onboarddan görüntü alınabiliyormuş). Sahibinden'de raptor bilgisayar GET ilanla satıyor bu ürünü. Sizce sırf bu yüzden alınır mı ya da daha değişik fikirleriniz var mi normal TV'yi akıllı TV'ye döndürmek için?

Xiaomi'nin TV boxları var ama fiyatı biraz pahalı.

TV'yi akıllı TV'ye dönüştürmek amacıyla aşırı ucuz bir PC almayı düşündüm. Kargoyla 223TL'ye bir PC buldum. E6300 işlemci, 2 GB RAM, 80 GB HDD, 250W PSU (onboarddan görüntü alınabiliyormuş). Sahibinden'de Raptor Bilgisayar GET ilanla satıyor bu ürünü. Sizce sırf bu yüzden alınır mı ya da daha değişik fikirleriniz var mi normal TV'yi akıllı TV'ye döndürmek için?
TV Box'a Chrome kur. Al gez on numara.

Olabilir, ama fiyatından acayip şüphelendim. Eğer ürün temizse iyiyse al.

80TL fiyata Raspberry Pi Zero W alıp onunla internete girebilirsin. Yanlız HD video izlemekte yetersiz kalıyor. Daha güçlü olsun dersen de 250TL bandına Raspberry Pi 4 alınabilir. Bununla 4K video bile izleyebilirsiniz. Fansız, az güç tüketen ufak bir bilgisayarın olmuş olur 😀

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı