charmelia Hectopat Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 15:12 #1 Merhaba, Android uygulama mağazasında olmayan bir oyunu Android telefonuma indirmek istiyorum. Bir yöntemi var mı?
Merhaba, Android uygulama mağazasında olmayan bir oyunu Android telefonuma indirmek istiyorum. Bir yöntemi var mı?
Çözüm The User 0 Pazartesi 15:22 charmelia dedi: Merhaba, Android uygulama mağazasında olmayan bir oyunu Android telefonuma indirmek istiyorum. Bir yöntemi var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef yok. İkisi tamamen farklı sistemler, kurmanız mümkün değil.
charmelia dedi: Merhaba, Android uygulama mağazasında olmayan bir oyunu Android telefonuma indirmek istiyorum. Bir yöntemi var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef yok. İkisi tamamen farklı sistemler, kurmanız mümkün değil.
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 2.877 Çözümler 70 Yer İstanbul Pazartesi 15:22 #2 charmelia dedi: Merhaba, Android uygulama mağazasında olmayan bir oyunu Android telefonuma indirmek istiyorum. Bir yöntemi var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef yok. İkisi tamamen farklı sistemler, kurmanız mümkün değil. Artı 0 Eksi Çözüm
charmelia dedi: Merhaba, Android uygulama mağazasında olmayan bir oyunu Android telefonuma indirmek istiyorum. Bir yöntemi var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef yok. İkisi tamamen farklı sistemler, kurmanız mümkün değil.
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.086 Makaleler 2 Çözümler 1.435 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 15:22 #3 Uygulamaların kodlanma şekilleri direkt olarak işletim sistemiyle bağlantılı olduğu için sadece iOS için üretilen bir uygulama Android'de çalışamaz. Android için de üretilmiş olması gerek. Artı 0 Eksi
Uygulamaların kodlanma şekilleri direkt olarak işletim sistemiyle bağlantılı olduğu için sadece iOS için üretilen bir uygulama Android'de çalışamaz. Android için de üretilmiş olması gerek.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.837 Çözümler 244 Pazartesi 15:26 #4 charmelia dedi: Merhaba, Android uygulama mağazasında olmayan bir oyunu Android telefonuma indirmek istiyorum. Bir yöntemi var mı? Genişletmek için tıkla... Yoktur. Kurulamaz. Artı 0 Eksi
charmelia dedi: Merhaba, Android uygulama mağazasında olmayan bir oyunu Android telefonuma indirmek istiyorum. Bir yöntemi var mı? Genişletmek için tıkla... Yoktur. Kurulamaz.
TeamOFMind Decipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 1.211 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 15:42 #5 charmelia dedi: Merhaba, Android uygulama mağazasında olmayan bir oyunu Android telefonuma indirmek istiyorum. Bir yöntemi var mı? Genişletmek için tıkla... Yok, mümkün değil. Fakat oyunun ismini verirseniz yardımcı olabiliriz. Belki başka bir mağazada veya site bulunuyordur. Artı 0 Eksi
charmelia dedi: Merhaba, Android uygulama mağazasında olmayan bir oyunu Android telefonuma indirmek istiyorum. Bir yöntemi var mı? Genişletmek için tıkla... Yok, mümkün değil. Fakat oyunun ismini verirseniz yardımcı olabiliriz. Belki başka bir mağazada veya site bulunuyordur.
KS KS charmelia Hectopat Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 15:54 #6 TeamOFMind dedi: Yok, mümkün değil. Fakat oyunun ismini verirseniz yardımcı olabiliriz. Belki başka bir mağazada veya site bulunuyordur. Genişletmek için tıkla... Rap star SIM - Life Simulator tarzı bir şeydi. Biraz araştırmıştım ancak bulamadım Artı 0 Eksi
TeamOFMind dedi: Yok, mümkün değil. Fakat oyunun ismini verirseniz yardımcı olabiliriz. Belki başka bir mağazada veya site bulunuyordur. Genişletmek için tıkla... Rap star SIM - Life Simulator tarzı bir şeydi. Biraz araştırmıştım ancak bulamadım
TeamOFMind Decipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 1.211 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 15:57 #7 Evet, sanırım Android'den kaldırılmış. Artı 0 Eksi
KS KS charmelia Hectopat Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 15:58 #8 TeamOFMind dedi: Evet, sanırım Android'den kaldırılmış. Genişletmek için tıkla... Sanırım. Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
TeamOFMind dedi: Evet, sanırım Android'den kaldırılmış. Genişletmek için tıkla... Sanırım. Teşekkür ederim.