Sadece isimle T.C. bulunabilir mi?

Katılıyorum. Soyisminizi bilmeden bulamaz bulursa isminiz diğer kişilerden biraz daha farklıysa bulabilir.
Herkes haha atmadan önce söyliyeyim arkadaş konuda sadece isim demiş sınıf arkadaşı olduğunu biliyorum ancak sadece ismiyle bulması zor.

Niye eksi atıyorsun anlamıyorum arkadaşının bunu ne kadar iyi tanıdığını belirtmemiş etmemiş.
Sadece isimle nereden bulacak.
Doğum tarihini bildiğini nereden biliyorsunuz yada soy adını ?

Belli ki bilginiz yok hocam 13 yaşındaki çocukların 10 TL aldığı panelde bile bulabilirsin sana burada videosunu atmak isterdim ama atmam sakıncalı olur
Siz hiç yaptınız mı?

Niye eksi atıyorsun anlamıyorum arkadaşının bunu ne kadar iyi tanıdığını belirtmemiş etmemiş.
Okul arkadaşım olduğu için biliyor

t

tc ile emailının şifresini falan bulurum diyodu o doğrumu?
Hayır. O konuşmaları alıp rehberlik servisine gidersen çocuğun hayatını karartabilirsin. Şahsen ben bilgili olduğumdan dolayı bana böyle birşey yapılsa çocuğu yok ederim.

Sınıf defteri var? Okuduğu okuluda biliyor normal olarak. Paşalar gibi bulur istese.

Tamam başta öyle de o zaman. Yani okuldan arkadaşım beni tanıyor.
Sadece isimle bulması çok zor, soracağın soruyu düzgünce sor.

Arkadaş zaten sormuş düzgünce. Okul arkadaşı olduğunu belirtmiş okul arkadaşı olduğuna göre ismini, soy ismini ve yaşını bilmeyecek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…