Sadece kalori açığı ile kilo verilir mi?

Hocam işte yapacak zaman yok onu diyorum. Sadece açık oluşturmayı düşünüyorum.

Kilo vermek istiyorsan yapacağın şey o zaten, boş vaktin olur illaki bir gün bile olsa o gün dışarı çıkıp 1 saat normal-hızlı tempoda yürüsen bu bile bence light-workout'a girebilir. Açıkla vereceğin fazla kilolar olur, yağ yüzdeni azaltman gerekiyor tam anlamıyla istediğin görünüme kavuşman için.
120 kilo bir insandım 4 yıl önce, 50 kilo verdikten sonra hala skinny-fat klansmanına giriyordum, ki bunu kardiyo ile yağ yüzdemi düşürüp çözdüm. İnternette thermo burner ürünleri satılıyor onlardan alabilirsin kilo verirken yağ yakılmasına destek verip üstüne halsizliği yok edip, tokluk hissi yaratıyor bayağı da ucuz bir fiyatı var, tabii her şeyden önce iradene sahip çıkman lazım.
Karbonhidratı komple çıkarman gerekiyor eğer spor yapmayacaksan.

Hocam önceden diyetisyen eşliğinde yapıyordum. Sadece kardiyo yapıyordum yani kastan önemsenmeyecek kadar kaybediyordum ama çokça yağdan kaybediyordum.
Kardiyo da spordur, illa agirlik kaldirmana gerek yok. Bir miktar kosu, sinav ile mekik yeterli gelecektir o zaman size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…