turkcipiti
Femtopat
Daha fazla
Herkese merhaba. Şu anda aktif olarak bir adet Gaming notebook kullanmaktayım. Normal şartlarda internet ile alakalı herhangi bir problem yaşamıyordum ancak son 2 gündür bilgisayarımın Wi-Fi hizmeti hiç stabil çalışmıyor. Sürekli yanlış Server'lara bağlandığı yetimiyormuş gibi bir yandan da durmadan (Wi-Fi bağlı olmasına rağmen) internet yok-bağlı-internet yok-bağlı şeklinde değişip duruyor. Sorun modemimde değildir diye düşünüyorum zira laptop haricindeki tüm cihazların interneti gayet stabil ve hızlı. Wi-Fi kartımda mı bir problem var acaba diye düşündüğümde ise şunu fark ettim ki o da internete bağlandığım ilk 4 saniyede internet gayet hızlı ve stabilken 4 saniyenin ardından defalarca internet yok hatası aldıktan sonra yeniden ayvayı yiyor. Sorun giderici vb. her şeye başvurmama rağmen ne yazık ki bu konu ile alakalı herhangi bir çözüm bulamadım. Daha sonra belki yeni bir Wi-Fi kartı alırsam sorun çözülür diye düşündüm ve bir bilgisayarcıya gidip ellerindeki en kaliteli 5GHz özelliğine sahip olan USB internet alıcısını satın aldım ve bilgisayarıma taktığımda önceden aldığım hataların bire bir aynısını tekrar aldım. Benim hissiyatım: Bilgisayarımın içindeki bir program ilk 4 saniye boyunca internete bağlanamıyor ve 4 saniyeden hemen sonra internet ile alakalı problemlere yol açıyor. Ancak ben bu programın ne olduğunu bir türlü bulabilmiş değilim. Şimdiden yardımcı olacak kişilere teşekkürlerimi sunuyorum.