Merhaba. LoL'de stabil 144 FPS alabileceğim bir sistem yapmak istiyorum. Yüksek ayarlara falan bile gerek yok. GT 1030 ve i3 10. nesil işlemci düşünüyorum. Sizce yeterli midir daha ucuza getirebilir miyim?
Bütçe esneyebilir ama LoL dışında oyun oynamayacağım için fazla masraf yapmak istemiyorum. 144 FPS'i orta ayarda versin yeterli. Monitör 144 FPS IPS bir şey alacağım artık parası neyse onda ucuza kaçmam.
AMD Ryzen 5 5600G 3.90 Ghz 6 Çekirdek 19MB AM4 7nm İşlemci fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Gamers Arena, BiliÅim (Gaming) sektörüne yeni bir perakende zinciri ve güçlü e-ticaret anlayıÅı ile sektöre farklılık kazandıracak güçlü adımlar ve tecrübeli personeller ile müÅteri memnuniyeti odaklı çalıÅmayı prensip edinmiÅtir
Kioxia Exceria LRC10Z500GG8 500 GB M.2 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Dark Raider 3x12cm RGB Fanlı, Tempered Glass Cam Panel, USB en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!