Sadece LoL için sistem önerisi

Bavs

Hectopat
Merhaba. LoL'de stabil 144 FPS alabileceğim bir sistem yapmak istiyorum. Yüksek ayarlara falan bile gerek yok. GT 1030 ve i3 10. nesil işlemci düşünüyorum. Sizce yeterli midir daha ucuza getirebilir miyim?

Bütçe esneyebilir ama LoL dışında oyun oynamayacağım için fazla masraf yapmak istemiyorum. 144 FPS'i orta ayarda versin yeterli. Monitör 144 FPS IPS bir şey alacağım artık parası neyse onda ucuza kaçmam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem için belli bir meblağ söyler misiniz, çünkü Lol için Apu sistem bile işinizi görür.

Monitör hariç 5 k yı geçmezse güzel olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
apu ya nedense sıcak bakmıyorum. gt 1030 lu i3 lü sistem olmaz mı? bütçe artar sıkıntı yok

Apu ya sıcak bakmıyorum diyorsunuz fakat 5600G GT 1030 İ3 10100F den daha performanslı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Monitör dahil bütçe max ne kadar olabilir?

Sıfır olarak :
Veya,
Bu sistem ile 850 TL cebinizde kalıyor,bu sisteme sonradan 2.el 6600/2060S vs. eklerseniz çok iyi olur.
Monitör :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…