A AnarsheeT Yoctopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2021 #1 Ben FreeDOS için Microsoft'tan Windows 10 aldım ayrıca anahtarı ve lisansa gerek var mı?
EMİR37 Kilopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 5.100 Makaleler 33 Çözümler 42 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2021 #2 AnarsheeT dedi: Ben FreeDOS için Microsoft'tan Windows 10 aldım ayrıca anahtarı ve lisansa gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Evet lisans lazım bir de Windows 10 nasıl aldınız onu anlamadım Windows 10 değil lisans anahtarı satılıyor.
AnarsheeT dedi: Ben FreeDOS için Microsoft'tan Windows 10 aldım ayrıca anahtarı ve lisansa gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Evet lisans lazım bir de Windows 10 nasıl aldınız onu anlamadım Windows 10 değil lisans anahtarı satılıyor.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.706 Makaleler 18 Çözümler 440 Yer Valisiz Vilayet! 26 Temmuz 2021 #3 Windows ISO dosyasını sanırım indirdiniz. Almaktan kastınız sanırım o. Anahtar ve lisans aynı şeydir. Etkinleştirmek adına buna ihtiyacınız vardır. 30 40 lira civarlarına Retail key satan yerler var. Trendyolda mesela.
Windows ISO dosyasını sanırım indirdiniz. Almaktan kastınız sanırım o. Anahtar ve lisans aynı şeydir. Etkinleştirmek adına buna ihtiyacınız vardır. 30 40 lira civarlarına Retail key satan yerler var. Trendyolda mesela.
A AnarsheeT Yoctopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2021 #4 KojiroHyuga04 dedi: Windows ISO dosyasını sanırım indirdiniz. Almaktan kastınız sanırım o. Anahtar ve lisans aynı şeydir. Etkinleştirmek adına buna ihtiyacınız vardır. 30 40 lira civarlarına Retail key satan yerler var. Trendyolda mesela. Genişletmek için tıkla... Win 10 iso dosyasıymış win 10 pro anahtarı olur mu ona
KojiroHyuga04 dedi: Windows ISO dosyasını sanırım indirdiniz. Almaktan kastınız sanırım o. Anahtar ve lisans aynı şeydir. Etkinleştirmek adına buna ihtiyacınız vardır. 30 40 lira civarlarına Retail key satan yerler var. Trendyolda mesela. Genişletmek için tıkla... Win 10 iso dosyasıymış win 10 pro anahtarı olur mu ona
EMİR37 Kilopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 5.100 Makaleler 33 Çözümler 42 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2021 #5 AnarsheeT dedi: Windows 10 ISO dosyasıymış Windows 10 Pro anahtarı olur mu ona. Genişletmek için tıkla... Olur her türlü lisans olur.
AnarsheeT dedi: Windows 10 ISO dosyasıymış Windows 10 Pro anahtarı olur mu ona. Genişletmek için tıkla... Olur her türlü lisans olur.