UserMc Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 148 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #1 Java ve Bedrock birlikte satılıyor. Ben Bedrock oynamıyorum, dolayısıyla para vermek istemiyorum. Sadece Java almanın yolu var mıdır?
Java ve Bedrock birlikte satılıyor. Ben Bedrock oynamıyorum, dolayısıyla para vermek istemiyorum. Sadece Java almanın yolu var mıdır?
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.462 Makaleler 6 Çözümler 514 Yer İstanbul 14 Nisan 2023 #2 Eskidendi. Ve birleşecekleri açıklandığında o şekilde daha pahalıydı.
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.177 Makaleler 2 Çözümler 41 14 Nisan 2023 #4 Mümkün değil ama eski fiyatı Java fiyatını görürseniz tadınız kaçabilir. İkisini paket halinde almak zorundasınız.
Mümkün değil ama eski fiyatı Java fiyatını görürseniz tadınız kaçabilir. İkisini paket halinde almak zorundasınız.
Recep Baltaş Fan Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 546 Çözümler 7 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #5 UserMc dedi: Java ve Bedrock birlikte satılıyor. Ben Bedrock oynamıyorum, dolayısıyla para vermek istemiyorum. Sadece Java almanın yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hesap satın alım yapabilirsiniz. Ama güven konusunda bir şey diyemeyeceğim.
UserMc dedi: Java ve Bedrock birlikte satılıyor. Ben Bedrock oynamıyorum, dolayısıyla para vermek istemiyorum. Sadece Java almanın yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hesap satın alım yapabilirsiniz. Ama güven konusunda bir şey diyemeyeceğim.