Sadece mouse ile oynanabilen oyun önerileri

Darkphantom

Centipat
Daha fazla  
Sol kolumu kırdım ama sadece bir şeyler izlemekten sıkıldım. Sadece mouse veya 3 tuş ile oynanabilen oyunlar arıyorum.

Slay the spire oynadım bitirdim.

Sol kolumu kırdım ama sadece bir şeyler izlemekten sıkıldım. Sadece mouse veya 3 tuş ile oynanabilen oyunlar arıyorum.

Slay the Spire oynadım bitirdim.

Zarya 1, telefondan oynayabilirsiniz (bilgisayarda türkçesi yok diye biliyorum). Hikayesi biraz gerici, uzaylılardan falan korkuyorsanız oynamayın ama oyun güzel .

Zarya 1, telefondan oynayabilirsiniz (bilgisayarda türkçesi yok diye biliyorum). Hikayesi biraz gerici, uzaylılardan falan korkuyorsanız oynamayın ama oyun güzel .
Bakacağım teşekkürler.

Geçmiş olsun pokemmo deneyebilirsin yürüme tuşları Z ve mouse ile oynanıo ama böyle deyince 2 ele ihtiyacın varmış gibi anlaşılmasın mouse ve tuşları kullanıcağın kısımlar ayrı Pokemon dövüşlerinde mouse, işte açık dünyada gezerken wasd Z'yi kullanıon falan. zamanında 170 saate falan yakın oynamıştım. gayet güzeldi deniyebilirsin anlamadığın kısım olursa yardımcı olurum buralardayım.

Adofai. Age of History 2. bloons td6. Windows 7 oyunları.

Teşekkürler denerim hocam sağolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…