Sectoria Hectopat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 25 4 Aralık 2021 #11 Europa Universalis 4 diyorum. (Dikkat bağımlılık yapar)
sonofanatolia16 Centipat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Aralık 2021 #12 502065 dedi: VirtualBox'a Windows 7 kurup VM'deki başlat menüsündeki oyunlar kısmından oyun oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çok güzel fikir Mutlaka deneyeceğim. Sectoria dedi: Europa Universalis 4 diyorum. (Dikkat bağımlılık yapar) Genişletmek için tıkla... Oyun bende var.Ama çok karışık geliyor ve bazı yerlerde ingilizcem yetmiyor.Nasıl çözebilirim?
502065 dedi: VirtualBox'a Windows 7 kurup VM'deki başlat menüsündeki oyunlar kısmından oyun oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çok güzel fikir Mutlaka deneyeceğim. Sectoria dedi: Europa Universalis 4 diyorum. (Dikkat bağımlılık yapar) Genişletmek için tıkla... Oyun bende var.Ama çok karışık geliyor ve bazı yerlerde ingilizcem yetmiyor.Nasıl çözebilirim?
Sectoria Hectopat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 25 5 Aralık 2021 #13 sonofanatolia16 dedi: Çok güzel fikir Mutlaka deneyeceğim. Oyun bende var.Ama çok karışık geliyor ve bazı yerlerde ingilizcem yetmiyor.Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... YouTube'dan rehber izle hocam EU4 rehber vs yazarsan 30-40 dakika izledikten sonra oyuna geçtiğinde yavaş yavaş alışırsın. Takıldığın yerde Googlelamak şart.
sonofanatolia16 dedi: Çok güzel fikir Mutlaka deneyeceğim. Oyun bende var.Ama çok karışık geliyor ve bazı yerlerde ingilizcem yetmiyor.Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... YouTube'dan rehber izle hocam EU4 rehber vs yazarsan 30-40 dakika izledikten sonra oyuna geçtiğinde yavaş yavaş alışırsın. Takıldığın yerde Googlelamak şart.
A alafranga Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 848 Çözümler 1 5 Aralık 2021 #14 Cities Skylines, FM 2022.