Sadece ofis için hazır sistem önerisi

Hasat112

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Sadece ofis için Word, Excel ve basit programları çalıştıracak 2 adet bilgisayar almak istiyorum. Mimari, mühendislik işleri gibi ağır kullanım alanı olmayacak. Daha çok evrak kayıt, fotoğraf depolama gibi işlerde kullanılacak. Attığım linklerdeki bilgisayarlar nasıl? İşimi görürse sorun yok. Alternatiflere açığım. Birisi masaüstü digeri laptop. Ayrı ayrı konu açmayayım diye ikisini de buradan soruyorum. Bütçe ayrı ayrı 3500-4000 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Turbox, Izoly veya örnek: Gaming X67 i7 bilgisayar gibi şeyler hariç hepsini alabilirsiniz hocam. Saydıklarım gibi bir şey çıkarsa Google da kasanını gördüm.

Merhaba arkadaşlar. Sadece ofis için Word, Excel ve basit programları çalıştıracak 2 adet bilgisayar almak istiyorum. Mimari, mühendislik işleri gibi ağır kullanım alanı olmayacak. Daha çok evrak kayıt, fotoğraf depolama gibi işlerde kullanılacak. Attığım linklerdeki bilgisayarlar nasıl? İşimi görürse sorun yok. Alternatiflere açığım. Birisi masaüstü digeri laptop. Ayrı ayrı konu açmayayım diye ikisini de buradan soruyorum. Bütçe ayrı ayrı 3500-4000 TL.

Hocam o gibi alanlarda kullanacaksan önerim ikinci el o fiyatta daha performanslı işinizi daha iyi görebileceğiniz bilgisayarlar var.

Turbox, Izoly veya örnek: Gaming X67 i7 bilgisayar gibi şeyler hariç hepsini alabilirsiniz hocam. Saydıklarım gibi bir şey çıkarsa Google da kasanını gördüm.
Tesekkür ederim. Verebileceğiniz alternatif bir sistem var mı ?
Ediz41 ikinci sisteme güvenemiyorum ki. Şöyle 2 yıl filan idare etsin. Sonra sistemi yenilerim diye düşünüyorum.

Teşekkür ederim. Verebileceğiniz alternatif bir sistem var mı?
Ediz41 ikinci sisteme güvenemiyorum ki. Şöyle 2 yıl falan idare etsin. Sonra sistemi yenilerim diye düşünüyorum.

Sinerji Caspian APU Ryzen 3 2200G 16GB 240GB NVMe M.2 SSD SSD'yi 500GB yapabilirsiniz.
Sinerji UHD610 Intel Pentium Gold G6400 8GB 240GB SSD [İş Bilgisayarı] fiyat çok diyorsanız SSD'yi 480 yapıp kullanabilirsiniz.

Teşekkür ederim. Verebileceğiniz alternatif bir sistem var mı?
Ediz41 ikinci sisteme güvenemiyorum ki. Şöyle 2 yıl falan idare etsin. Sonra sistemi yenilerim diye düşünüyorum.

Hocam iki sistemde bana göre gerçekten kötü 250W Power Allah esirgesin patlayabilir riski var ve işlerinizi yavaş halletmek durumunda kalırsınız bira kaç tane araştırıp buraya linkini paylaşırım sizde Letgo ve sahibinden üzerinden fiyat limitini 2 bin TL'ye getirip"masaüstü bilgisayar-ofis bilgisayar" yazarak ilanlara bakabilirsiniz.Ve sıfır sistem tavsiye etmiyorum özellikle bu zamanlarda gereksiz pahalılar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı