Sadece Oyun Oynamak İçin Bilgisayar Alınır mı?

PSU'yu Seasonic, Corsair, Evga, Zalman, Cooler Master gibi daha kaliteli ve bilindik markaları seçin. Ekran kartını da özel soğutmalı alın. Bütçe arttıramazsanız bu ikisi için SSD'yi sonra almayı düşünmeninizi şiddetle öneririm.

Aşağı yukarı aynı sistem işlemci ve ekran kartı hariç 6400 ve gtx 960

Arkadaşlar GTX 960 ve Intel i5 6400'den oluşan bir PC toplayacağım. Genel amaç oyun oynamak. Sadece oyun için 2500 TL para vermeye değer mi?
Anakart doğal olarak ortalama 300-500 arasında olacak bellekle beraber o bütçeye bilemedim. Diğer parçalar dengesiz olur

@MasterofTechnology attığın fotoğraftaki sistemi hangi siteden yaptığını yazabilir misin? Gerçekten fiyatlar piyasaya göre baya ucuz geldi. Yasaksa özel mesaj da atabilirsin.

Webdenal. Kaç yıldır kullanıyorum bu siteyi. Fiyatları hem ucuz, hem de kargolamaları çok güzel. Güvenilir, Akakçe üyesi.

Anakarti msi h110 m pro vd aldim ram kingston ekran kartı msi işlemci Intel kasa aerocool olarak sipariş verdim elime geçince fotoğraf atacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…